Fikk hus i gave

En kvinne på nærmere hundre år løste vedlikeholdsproblemet på huset sitt da hun kom på gamlehjem ved å gi det til Troens Bevis.

En eldre kvinne bekymret seg for hvordan hun skulle klare å ta vare på huset sitt etter at hun kom på gamlehjem. Hun hadde allerede testamentert det til Troens Bevis Verdens Evangelisering, men i den høye alder av nesten hundre år ble vedlikehold av huset en stor bekymring da hun flyttet inn på eldresenteret.

– Det er egentlig ganske utrolig. Kvinnen nærmet seg hundre år, og hun var uten tvil helt klinkende klar i hodet. Når hun allerede hadde bestemt seg for å testamentere huset til oss, ble dette en grei måte for henne å løse bekymringen for huset på da hun flyttet inn på gamlehjemmet, forteller økonomisjef i Sarons Dal, Arnold Dragland.

De siste år har Troens Bevis fått årlig en til tre millioner kroner i testamentariske gaver. I 2009 har det imidlertid kommet inn mindre enn de siste år.

– Vi har fått en gave hvor vi fikk hele arven, og flere hvor vi deler med andre organisasjoner eller med familien.
Vi er svært takknemlige og ydmyke til de givere som testamenterer sine jordiske verdier til bruk til å spre Guds glade budskap etter ar de selv har gått bort, avslutter økonimsjef Arnold Dragland 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter