Starter sendinger på ny satellitt

Fra torsdag 10. desember begynner Troens Bevis sin arabiske satellitt-kanal med sendinger på NileSat AB4a.

Etter tre uker med veldig gode resultater på NileSat AB4a starter Miracle-kanalen med faste sendinger også på denne satellitten. De vanlige sendingene på Hotbird fortsetter som før.

– Vi er veldig glad for at det var mulig å begynne med sendinger også på NileSat AB4a ved hjelp av partnere og givere som ønsket å støtte dette spesielle prosjektet, sier lederen for kanalen, Barty Shokralla.

Etter en prøveperiode på tre uker i oktober kom det tilbakemeldinger fra et stort antall nye seere som ikke har fått inn signalet til Hotbird.  Miracle Channel får fremdeles henvendelser fra seere i Yemen, Saudi Arabia og Algerie som praktisk talt trygler kanalen om å begynne med sendingene over NileSat igjen.

NileSat er det mest populære og mest sett arabiske satellittnettverket. Det har et sterkere signal i områder i Nord-Afrika og Gulf-området der Hotbird er svak eller utilgjengelig. Fordelen med Hotbird derimot er at den når hele Europa i tillegg til store deler av den arabiske verden.

– Vi kommer fremdeles til å være på Hotbird, men dette er en fantastisk anledning til å nå nye seere, sier Shokralla.

AB4a (Atlantic Bird 4a) er en del av NileSat-gruppen av satellitter. Den er ny og har allerede rukket å tiltrekke seg flere populære kanaler.

– Vi er veldig takknemlige for alle som støtter oss med gaver. Vi vet at Miracle-kanalen betyr veldig mye for mange i den arabiske verden som ellers ikke har tilgang til evangeliet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter