Rekordinnsamling i Troens Bevis

Året 2009 vil gå inn i historien som et rekordår hva inntekter angår i Troens Bevis. Det er blitt samlet inn rundt 37 millioner kroner – rundt 2,7 millioner mer enn året før.

-Vi er takknemlige og svært glade over den støtten vi får fra kristne fra alle leire. Det er mange som støtter oss, og grunnfjellet av støttepartnere er trofaste og har vært med oss i mange år, sier styreleder Sten Sørensen i Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Han sier at det er flott å se at misjonsfolket fortsetter og støtter Sarons Dal også etter Aril Edvardsens bortgang:

-Aril betydde mye for støttepartnerne, men det er inspirerende og løfterikt at Rune får samme støtten. På kort tid har Rune befestet sin posisjon som lederen i Troens Bevis, og det er Styret inderlig takknemlig for.

Sørensen sier at selv om inntektene har økt i 2009, er behovene ute i den store verden enorme. Derfor blir ikke midlene ”saltet ned”, de går rett ut til evangelisering og menighetsplanting.

-Troens Bevis underholder rundt 750 nasjonale misjonærer. Hundre tusener tar Troens Bevis sitt brevkurs. Millioner ser på TV-programmer som blir laget ut fra Sarons Dal. Mange menigheter blir plantet. Mennesker tar imot Jesus i hopetall, sier Sten Sørensen.

-Nå har styret satt seg enda dristigere mål for 2010 år. Det er å samle inn 40 millioner kroner til misjonen. Vi vet at det ikke skjer av seg selv, men med gode medarbeidere, ivrige støttepartnere, og et enda bredere kontaktnett, har vi et større potensial enn hva vi hittil har oppnådd. Kristenfolket i Norge er et misjonsfolk, og mange opplever det meningsfullt å bruke noe av sine midler til et slikt viktig arbeid, både her og nå – og i evighetsbetydning, avslutter en fornøyd styreleder Sten Sørensen.

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter