Følg årets Indiakampanjer på nett

Tre byer står på programmet i år. Det hele starter i Kurnool kommende helg, fortsetter i Khadapa helgen etter og avsluttes i den nordlige staten West-Bengal i byen Siliguri. Hold deg oppdatert om hva som skjer her på troensbevis.no og Facebook.

Årets Indiakampanjer er fortsettelsen på en strategisk satsing på å nå Indias ungdom med evangeliet. 60 prosent av Indias drøye en milliard innbyggere er under 20 år. Siden 2002 har Troens Bevis holdt musikkampanjer i 15 byer. Tusenvis av ungdommer har tatt imot Jesus gjennom disse kampanjene. Nærmere 200 nye menigheter har blitt plantet og blir støttet gjennom Troens Bevis.

I år blir det kampanjer og predikantseminarer i tre byer. Kurnool blir første stopp, etter at unntakstilstand og opprør rundt en mulig splittelse i staten Andra Pradesh, har gjort det umulig å arrangere den planlagte kampanjen i byen denne gangen.

Dermed får Rune Edvardsen og teamet et gjensyn med byen som ble besøkt i 2005.

Her på nettsidene vil du de neste tre ukene få oppdatert informasjon, bilder og video fra Indiakampanjene 2010. Bli også medlem av vår Facebook-gruppe, trykk på linken under.

Tags:
, ,


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter