– Dette var et gjennombrudd

Det ble litt av en lørdag i Kurnool. Stor stemning på stadion og 1000 mennesker strømmet fram til frelsesbønn.

I kveld tok det helt av på stadion i Kurnool. Hundrevis av ungdommer danset foran scenen da gitarist Cutta dro i gang riffet på ”Coming After You”. Så gikk det slag i slag til det toppet seg med ”Jesu nama”, telegu-sangen som er blitt så populær gjennom konsertene i India. Da kastet både de to hundre ungdommene i koret og Bollywoodstjernen Shreeleka seg med. Shreeleka er veldig populær i India. Hun er faktisk oppført i Guinnes Rekordbok som tidenes yngste komponist av Bollywoodmusikk og har vært med på alle musikkampanjene Troens Bevis har holdt i India. Som hun selv sier, å være med og gi budskapet om Jesus sammen med Rune Edvardsen gjennom disse konsertene er noe hun alltid prioriterer.

Nye menigheter
Ingen kommer utenom Jesus, proklamerte Rune i sin tale. Han er Sannheten. Og en dag skal alle bøye kne for Ham. Også i dag strømmet nærmere 1000 mennesker fram til frelsesbønn etter Runes tale.
Alle registrerte sine navn og blir kontaktet for oppfølging gjennom en av de nye menighetene som Troens Bevis planter etter festivalen.
– Dette var på mange måter et gjennombrudd, sa Rune etter konserten. – Jeg følte virkelig at jeg nådde i gjennom til folk i dag, og det var en fantastisk forbønnstund sammen med alle de frelsesøkende.

Ungdomseminar
13 studenter fra Oslo Kristne Senters Bibelskole er på teamtur sammen med Troens Bevis under årets Indiakampanjer. Lørdag ettermiddag fikk de sjansen til å praktisere på et eget ungdomsseminar i Kurnool.
Ca 200 ungdommer hadde møtt opp og fikk høre en modig Ole Richard Valsgård synge en sang på telegu.
Veldig populært blant de indiske ungdommene!
Helene Cecilie Eriksen og Vigdis Næss kom med flotte vitnesbyrd, og teamlederTrond Egil Lunde holdt en inspirerende tale for ungdommene.

– Turen hittil har væt helt fantastisk! Hele teamet har blitt forelsket i inderne og landet. Veldig inspirerende i går kveld å se mennesker ta imot Jesus under kampanjen. Vi bare så på hverandre etterpå og sa at det er dette det dreier seg om! Å gi evangeliet til de som aldri har hørt.
En teamtur med Troens Bevis kan varmt anbefales, sier en engasjert Trond Egil Lunde. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter