De sterke tallene fortsetter

De sterke responstallene på Miracle-kanalen fortsetter inn i det nye året. I januar var det over 11 000 arabere som kontaktet oss.

 

– Jeg er så trøtt av livet og krigen og all drepingen og ødeleggelsene rundt oss. Det går sterkt inn på meg og på mine barn. Vær så snill og be for oss. Tusen takk for programmene deres, de oppmuntrer oss gjennom det som er tøft.

Denne hilsenen fra Thina’ fra Irak er en av de over 11 000 henvendelsene Troens Bevis sin satellittkanal fikk til oppfølgingskontorene sine i Stockholm og Egypt i løpet av januar. Etter at Miracle Channel også begynte å kringkaste på det største arabiske satellittnettverket, NileSat, er det mange nye seere fra Nord-Afrika som takker for muligheten til å følge sendingene. Abdallah fra Jemen er en av dem som nå kan følge sendingene på NileSat.

”Fred være med dere.  Jeg lurer på hvordan jeg kan få tak på en bibel. Dette er veldig viktig for meg. Kanskje dere kan sende den til meg over Internett? Tusen takk, og gratulerer med sendingene på NileSat!”

Men fordi Troens Bevis også kringkaster på Hotbird, kan arabere over hele Europa og østover inn i Russland følge med på sendingene, noe denne e-posten fra Russland er med på å bekrefte;

”Jeg heter Ziyiad og kommer fra Tunisia, men nå bor jeg i Russland. Jeg begynte å se på Miracle Channel og nå vil jeg gjerne ha en bibel og brevkurset ”Det Nye Liv.”

Samlet i januar kom det inn respons fra 45 land i form av telefoner, brev, e-poster, tekstmeldinger og MSN samtaler over internett.

Ønsker du å være med å gi en gave til Troens Bevis sitt satellittarbeide, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter