Abdullah fra Saudi-Arabia – Jeg vil lære mer om Jesus

Hver måned får Troens Bevis sin arabiske satellittkanal flere tusen henvendelser. Her kan du lese hva noen av våre seere sa til vårt oppfølgingskontor i mars.

 

 

Claire fra Tyskland:
”Jeg har bodd i Tyskland i fire år. Dessverre har jeg ikke parabolantenne, men gjennom internett får jeg sett på Miracle Channel. Den er min eneste trøst og gir meg styrke til å komme meg gjennom dagene. Jeg ser på kanalen hele tiden, og blir veldig oppmuntret av programmene. Tusen takk for arbeidet dere gjør.”

Miryam:
“Jeg elsker programmet “Journey”.  Forloveden min og jeg ser på programmet sammen. Vi snakker om det vi har sett og lærer veldig mye. Jeg vil gjerne lære mer om ekteskapet, forpliktelse og hvordan en lykkes nå en gifter seg. Tusen takk.”

Sala:
”Hilser til kanalen deres på grunn av freden jeg føler når jeg lytter til programmene, de oppmuntrer meg stort. Jeg vil gjerne at dere ber for meg med en gang. Jeg er under stort press, så vær så snill, be om jeg må finne gunst hos dem jeg arbeider for.”

Khalil:
“Jeg er en syrisk lege som arbeider i Saudi Arabia. Kan jeg lære mer om dere? Med all respekt. ”

Yvonne:
”Kan dere snakke om depresjon og hva som skjer etter spesielle traumatiske opplevelser, spesielt økonomiske traumer og tapet av store formuer?”

Abdullah fra Saudi Arabia:
”Jeg er en oppriktig troende, men jeg trenger å være i kontakt med dere. Jeg vil lære mer om Jesus og hvordan jeg kan være en evangelist for Kristus.”

Palestinsk mor i Sverige:
“Tusen takk for de flotte programmene. Jeg er palestiner og kom til Sverige med familien min. Vi kjenner ikke til noen menigheter eller mennesker vi kan ha felleskap med, derfor er vi spesielt takknemlige for Miracle Channel. Der får vi felleskap. Gud velsigne dere.”

Hver måned tar oppfølgingskontoret til Miracle-kanalen imot flere tusen telefoner, brev, SMS beskjeder og e-poster fra arabere i over 40 land. Alt arbeidet til Troens Bevis blir drevet av frivillige gaver. Ønsker du å være med og støtte misjonen med en gave, kan du klikke her.

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter