James Sinsel fra OMs evangeliserings skip kommer til JTN

En av hovedtalerne som kommer til Jesus to the Nations i år er James Sinsel. Gjennom evangeliseringsskipene til Operasjon Mobilisering er han med og vitner for over 1 million mennesker i over 20 land hvert år.

 – Mitt største ønske er at unge folk skal finne sannheten og leve troen fullt ut, forteller James Sinsel.

Han vokste opp på østkysten i USA der han og familien gikk i kirken, men det var ikke før i tenårene han virkelig forstod at Gud elsket han på en ekte og personlig måte. Han videreutdannet seg til pastor, og nå er han med og leder arbeidet til evangeliseringskipene til Operasjon Mobilisering. Skipene har et mannskap på over 500 personer, og alle jobber som frivillige uten lønn. Med over 70 nasjonaliteter om bord blir livet på båtene et spennende utrykk for tverrkulturelt felleskap som reflektere Guds menighet rundt om i verden. Mannskapet er forenet gjennom troen og målet med å dele Guds kjørlighet i havnene de kommer til. Båtene ligger ofte i en havn i flere uker og er åpne for tusenvis av besøkende hver dag. Ett at trekkplastene på båtene er den enorme bokhandelen som har over 6000 titler på lager.

Men båtene bringer også nødhjelp til trengende folk rundt om i verden. Mannskapet går i land for å gi medisinsk hjelp, bygge skoler, barnehjem og dele ut mat, klær og bøker. Team besøker også sykehus, barnehjem og fengsler for å dele Guds kjærlighet.

Praktisk tro

Skipslivet har gitt Sinsel en unik erfaring i å leve ut en praktisk tro. Han skriver på bloggen sin at han elsker friluftsliv og sier heller ikke nei til en tur på motorsykkelen når han og familien er hjemme i USA.

– Men mest av alt elsker jeg å dele Guds ord med folk ifra hele verden!

Se programmet til JTN her: www.jtn.no

 

 

 

 

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter