– Norge viktig for innhøstningen i India

Etter å ha deltatt på Sommerstevnet for første gang i 2008, er Biskop Ernest Komanapalli tilbake for å utfordre norske misjonsvenner til økt satsing blant landets drøye en milliard innbyggere.

Etter å ha jobbet tett sammen med Rune Edvardsen i mange år, ble Ernest Komanapalli i 2008 invitert til Norge for å tale under sommerstevnet, og fikk dermed møte hans far for første gang på hjemmebane.
– Det var veldig spesielt å være i Kvinesdal for to år siden, og lære apostelen Aril Edvardsen ordentlig å kjenne, forteller Ernest. Det var Guds mening at jeg og min kone Rachel skulle være der denne sommeren. Ett par måneder senere kalte Gud vår bror hjem til Himmelen.

Vil utfordre menighetene
I sommer er altså den 72 år gamle biskopen tilbake som taler. – Jeg vil dele Guds ord og utfordre norske menigheter til å se ut over egne grenser og evangelisere og hjelpe mennesker i hele verden. Og jeg tror Norge vil spille en viktig rolle i innhøstingen av sjeler i India, forteller en engasjert Ernest Komanapalli.

Medlidende kjærlighet

Selv leder han et stort arbeid i India. Organisasjonen han startet for over 30 år siden har til nå plantet 1200 kirker.  Manna Ministries driver også et utstrakt humanitært arbeid som gir hjem til tusenvis av foreldreløse barn, de driver klinikker, bibelskoler, skoler og college.
”Reaching the world with Compassionate Love – Nå verden med medlidende kjærlighet” er mottoet for Manna Ministries.
– Jesus var medlidende med mennesker som var lik sauer uten hyrde, sier Komanapalli.
– Når du vet at det bor over en milliard mennesker i India, og de fleste ikke kjenner Jesus som sin personlige frelser, må man gi dem Guds egen medlidenhet og kjærlighet.
Og for Manna Ministries går altså evangeliet og humanitær hjelp hånd i hånd. – Jesu befaling er å elske Gud og elske din neste, forteller Ernest utfordrende.

Søndag 11. juli kan du selv oppleve Ernest Komanapalli på plattformen i Sarons Dal.

Du kan lese mer om arbeidet til Ernest Komanapalli i  mainummeret avTroens Bevis.
.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter