Ble inspirert til misjon i nærmiljøet

– Dette trengte vi! Pastor ved Frikirkens menighet på Grønland i Oslo forteller at menigheten ble inspirert til misjon i nærmiljøet etter besøk fra Troens Bevis i april.

 

– Frikirken driver jo misjon i Japan, Mali og Israel, og vi har også sendt ut flere misjonærer fra menigheten vår. Men Troens Bevis sitt besøk inspirerte oss til misjon i nærmiljøet, sier Ragnar Johanessen, pastor i Frikirken på Grønland i Oslo.

Nå vil menigheten gjerne ha besøk av Troens Bevis igjen, og neste gang vil de invitere hele nabolaget til møte.

– Det bor over 8000 innvandrere rett rundt oss. Som menighet vil vi gjerne lære hvordan vi kan formidle evangeliet til dem. En av tingene vi nå skal gjøre er bla.a. å dra på en studietur til USA for å besøke andre menigheter som har arbeid blant innvandrere for å lære av dem.

Turnedagene i de forskjellige byene var delt inn i tre avdelinger. På formiddagen var det  pastor- og ledersamlinger for interesserte. På ettermiddagen var det business samlinger for næringslivet gjennom Business Forum Norge, og på kvelden ble det holdt åpent misjonsmøte. Med i teamet fra Troens Bevis var bl.a. næringslivsgrunder Tor Inge Vasshus, Liv K. Fjellstad og forkynner Egil Svartdal.

Jon Løvland fra Troen Bevis forteller at på grunn av askeskyen var Egil Svartdal den eneste fra misjonsturneen som nådde frem til møtene i Trondheim, men at samlingene i Kristiansand, Oslo, Bergen og Stavanger gikk som planlagt. Løvland legger til at han er veldig oppmuntret av både interessen og den brede støtten som Troens Bevis opplever på møtene de har holdt under misjonturneen.

 

 

 Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter