10 års jubileum for TB Danmark

Troens Bevis Verdens Evangelisering kan i 2005 markere 10-års jubileum for nåværende Danmarksavdeling, som har kontor i Pinsekirken Århus.

Blant de nordiske landene framstår Danmark som landet som rekrutterer flest partnere til misjonen overfor de unådde folkeslagene gjennom Troens Bevis. Danmarksavdelingen ledes av et styre  bestående av tre personer.
Sammen med en representant fra hovedkvarteret i Sarons Dal, møtes disse to ganger i året til styremøter. Styret består i jubileumsåret av følgende:

Formann Frede Rasmussen, seniorpastor i Pinsekirken Århus og mangeårig sentral person i den danske pinsevekkelsen. Frede har vært en nær venn av Aril Edvardsen siden 1960-årene og har også vært stevnetaler i Sarons Dal. Se spennende artikkel om Kirsten og Frede Rasmussen i Troens Bevis, februar 2005.

Nestformann John Jensen, som til daglig arbeider som sjefsrådgiver i Danica Pension. John bor i Tårs, like sørøst for Hjørring. Han har et meget stort hjerte for misjon og har fulgt misjonsarbeidet ut fra Sarons Dal de siste 25-30 årene gjennom bladet Troens Bevis (som han leser fra perm til perm), partnervideoer og besøk i Sarons Dal.

Sekretær i styret er Herluf Post Pedersen, som bor i Tranbjerg syd for Århus. Herluf er avdelingsleder ved Dansk Landbruksrådgivning, landssenteret i Århus, og en meget dyktig jurist. Han tjener også som eldste i Pinsekirken Århus og har godt kjenneskap til misjonsarbeidet ut fra Sarons Dal. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter