Flekkefjord Pinsemenighet drar på teamtur til Sommerstevnet

Nå er Flekkefjord Pinsemenighet i full gang med å forberede teamtur til Sarons Dal under stevneuken. Igjen.

– Det er genialt av menighetene å gjøre dette som ett teamengasjement, sier Glenn Tønnessen fra Flekkefjord Pinsemenighet. Menigheten er allerede i gang med å vise DVD-promoer under møtene for å oppmuntre folk i menigheten til å bli med på fellestur til Sommerstevnet i Sarons Dal.  Dette er noe de har gjort før og opplever som positivt for menigheten. Glenn Tønnessen er leder på Barneplaneten under stevneuka i Sarons Dal, og han ser fullt ut fordelene de høster som menighet av å engasjere seg under stevnet.

– Det er en kjempeflott anledning til å få jobbe i team sammen med noen av Norges beste barne- og ungdomsarbeidere. Dette er kjempegod investering for oss som menighet. Med ledertrening og det andre vi opplever, får vi dobbelt tilbake, noe som vi nyter godt av resten av året, sier han.

Andre gjør det samme
Sørlandskirken i Arendal vil bruke sommerstevnet som menighetens sommerleir for tredje år på rad. Det har tidligere kommet ca. 80 barn og voksne fra menigheten til sommerstevnet, og flere av dem ble med som ledere på barne- og ungdomsplanetene.

– Mange tenåringer tar standpunkt for Jesus på planetene, og dette opplegget et helt i tråd med slik vi tenker som menighet. Vi anbefaler virkelig hele familien å dra dit, sier pastor Kai Johansen, som også blir en av talerne under sommerstevnet.

For informasjon om hvordan du kan bli en medhjelper under sommerstevnet i Sarons Dal kan du kontakte oss på telefon 38 35 75 00 eller sende en e-post til [email protected]. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter