Les hva Miracle Channels seere forteller

I løpet av to måneder har Troens Bevis sin arabiske satellittkanal fått 23 283 seerrespons. Her kan du lese hva seere fra Syria, Libya, Marokko og Jordan forteller.

Hassan fra Syria:
Jeg vil gjerne takke dere for den flotte kanalen. Jeg så historien til en kvinne som fortalte hva som hadde skjedd med henne og det gjorde sterkt inntrykk på meg. J eg ble virkelig oppmuntret. Hun gav meg nytt håp i min egen fortvilelse.”

En kvinne fra Egypt:
”Tusen takk for programserien ”The Rest of the Story” der dere snakker om sårbare emner. Selv så har jeg tenkt på selvmord to ganger fordi jeg ikke har hatt noen å snakke med om det forferdelige som noen av dem som står meg nærmest har gjort mot meg.”

Ung kvinne fra Egypt:
”Jeg ble voldtatt da jeg var seks år gammel og jeg har ikke snakket med om det som skjedde. I dag, da jeg så på programmet ”The Rest of the Story” ble jeg oppmuntret til å ringe dere, selv om jeg er veldig redd. Det er over 20 år siden det skjedde, med det kjennes som om jeg blør hver eneste dag. Jeg føler alltid at jeg er mindre verdt enn andre og jeg sliter med lavt selvbilde.  Vær så snill å be for meg og jeg håper at jeg skal få hjelp.”

Adi Abid fra Syria:
”Til mine venner ved Miracle kanalen; en kjærlig hilsen fra en muslimsk bror.
I dag var jeg for første gang på websiden til dere for jeg ville finne ut hva slags relasjon dere har til muslimer. Jeg studerer islamsk lov, og jeg liker veldig godt programmene deres.”

Ahmed fra Libya:
”Jeg er 24 år gammel og jeg ser på Miracle kanalen på NileSat. Jeg er veldig glad for at dere begynte å sende på NileSAt ellers ville jeg ikke kunnet se på dere. Jeg vil gjerne lære å kjenne Kristus. Er det noen hos dere som kan veilede meg? Vær så snill, dette betyr mye for meg.”

Hanan fra Algeria:
”Jeg er en muslimsk jente fra Algeria og jeg liker virkelig godt å se på Miracle kanalen. Det er slik jeg er kommet nærmere Jesus og har lært ham å kjenne. Nå kjenner jeg at det er noe sterkt som rører seg inne i meg som jeg ikke kan finne ord for. Jeg ringer for jeg vil gjerne at dere skal vise meg hvordan jeg kan leve for Jesus. Jeg trenger å få Jesus sin bok. (Bibelen)”

Nader fra Jordan:
”Tusen takk for Miracle kanalen og gratulerer med sendingene på NileSat. Jeg ser på kanalen at dere ber for folk. Vær så snill og be for min familie.”

Abdalla fra Casablanca:
Tusen takk for programmet om troende i Marokko. Det var virkelig flott å se folk som har tatt imot Kristus i mitt land og som snakket min dialekt. Vi trenge virkelig slike program. Dette er til stor oppmuntring for tusenvis av troende i Marokko. Må Gud velsigne dere i arbeidet.”

Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal drives kun med frivillige gaver. Ønsker du å være med støtte dette arbeidet, les mer her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter