Stor interesse for boklansering

Det var et stort oppbud fra media da boka «Guds Løve» ble lansert i Oslo torsdag.

 

– Aril Edvardsen var vår tids viktigste lavkirkelige leder og en god venn av meg personlig som jeg satte veldig høyt. Miljø- og bistandsminister Erik Solheim (SV) kom med flotte ord om «Guds Løve» da boka ble presentert for et fulltallig pressekorps i Oslo. Aviser og TV-stasjoner fikk høre Solheim fortelle om hvordan Burundis president Pierre Nkurunziza fikk sitt liv forvandlet fra opprørsleder til demokratisk valgt president etter å ha smughørt på Aril Edvardsens forkynnelse under en kampanje i landet.

Solheim selv har bidratt i boka og forteller om Edvardsens funksjon som brobygger og fredskaper, men også hans utrettelige arbeid for å bringe evangeliet til de som aldri har hørt.

Direkte på NRK

NRK Nyheter var direkte inne fra pressekonferansen, og sammmen med andre medier fikk de presentert personlige historier og inntrykk fra Rune Edvardsen, Sten Sørensen og Arnfinn Clementesen som deltok i panelet.

Boka kommer ut i et førsteopplag på 2000 eksemplarer. Forlagsjef Svein Andersen i Hermon Forlag er spent på salget av boka, men dagens pressekonferanse tyder ihvertfall på at det fremdeles er stor interesse for verdensevangelisten og misjonspioneren Aril Edvardsen.

BOKA KAN BESTILLES VED Å KLIKKE HER!

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter