Fikk tro på seg selv gjennom troen på Jesus

Les hva som skjer når en kvinne i Nepal får mot til å stå opp for seg selv!

Sita Lagun fra Nepal forteller at hun ble fikk høre evangeliet som unge jente i 2011 gjennom den lokale menigheten. Hun var den eneste kristne i familien mens hun vokste opp.
– Men jeg var ikke sterk nok til å stå opp for meg selv når de nektet meg å gå i kirken, forteller hun.

Men det var da Sita giftet seg at problemene begynte for alvor.
– I vår kultur skal kvinnen bøye hodet for mannen og familien hans. De var ikke snille med meg og jeg opplevde mye vondt. Jeg stod ikke opp for meg selv, og en kveld som var spesielt traumatisk kastet min mann og hans familie meg ut døra. Men jeg hadde ikke gjort noe galt, legger hun til. Sita måtte flytte hjem til foreldrene, noe som var en stor skam for dem alle. Hennes egen familie vendte henne ryggen, inkludert slektninger og naboer.

– Gjennom alt dette var det bare en som støttet meg, og det var Jesus. Jeg følte at Gud var ekstra nær når jeg leste Bibelen og gikk på møter.

En dag da hun var på møte var det en lokal Troens Bevis-evangelist som gav henne introkurset «Det Nye Liv». Da Sita begynte å lese dette kurset, forstod hun plutselig ting om frelsen og Bibelen som hun aldri hadde forstått før. 

– Men det største var at jeg forstod at jeg var ikke alene og at jeg hadde ikke mislyktes i livet. Jeg så at Gud var med meg og ønsket å hjelpe meg gjennom mine vonde omstendigheter. Jeg ble med i en bibelgruppe og opplevde å få støtte av dem som var rundt meg. Til slutt fikk jeg mot til å stå opp for meg selv! Jeg fikk en jobb som lærer på dagen og begynte å ta videreutdannelse på kveldstid. Nå holder jeg på å ta en bachelorgrad og jeg føler meg både velsignet og glad for mitt nye liv. Så hva om jeg er enslig? Dersom Gud er med meg, kan jeg klare alt!

Troens Bevis har en enkel nøkkel som utløser Guds velsignelse i folks liv. Nøkkelen er et introkurs som bokstavelig talt utløser mirakler for dem som aldri har fått høre det sanne evangeliet. Ved å støtte Troens Bevis med en misjonsgave gir du nye mennesker anledning til å få høre evangeliet. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter