Rune: Fremtidens muligheter

«Nå kan vårt budskap spres på sekunder og til en mottaker-skare som alltid er på nett og tilstede.» sier Rune Edvardsen.

Jeg tror vi er i en tid fulle av muligheter skapt av Gud for den endelige innhøstning. Det sier jeg fordi muligheter ingen annen generasjon har hatt, er i våre hender. Verden får i dag vite ting på brøkdelen av et sekund der nyheter og budskap er tilgjengelige over hele kloden. Når president Trump sender en tweet eller noen kongelige har født et barn, så er det global news så fort som det skjer. Nå kan vårt budskap spres på sekunder og til en mottaker-skare som alltid er på nett og tilstede. I gutte- eller jenterommet i kjelleren kommer hele verden til oss. Gamerne og de vi ikke helt har tenkt skulle påvirke så mye har en hel verden på sine skjermer gjennom nettverk og sosiale medier.

Jeg tror at de største evangelistene verden aldri noen gang har hatt sittet på disse rommene og på steder som er koblet opp mot dette globale nettverket. Religioner og dogmer blir også utfordret da folk og følgere blir mere opplyste og heller vil velge selv enn å følge blindt sine tradisjoner og tidligere generasjoner. Mange av de store religionene vil falle bare på grunn av tilgjengelig kunnskap, og vi som forkynner evangeliet vil oppleve store vekkelser.

Derfor må vi forkynne kjærlighetens budskap. Guds plan er at alle skal finne nåde og Hans Kjærlighet. Bruk mulighetene du har til å forkynne dette budskapet ingen andre har. Dine nettverk trenger deg og det du formidler. Stopp opp og se hva du har av kanaler og muligheter. Verden har blitt så liten. Vi ser planen fullføres rundt oss over hele jorden. Vesten ligger etter, men vi må reise oss nå!

Vekkelse er å bevege seg og utfordre landskapet og bringe Han til situasjoner og mennesker. Vær vekkelse for dine.

Kilde: Troens Bevis bladet for juli, 2018.

Les også:
En enkel og sylskarp sak
Satser på TV i Norge og Skandinavia

Troens Bevis er et månedlig misjonsblad med siste nytt fra misjonsfronten, sterke vitnesbyrd og trosinspirerende artikler. Motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet ved å klikke her.

Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter