Kari Edvardsen 80 år

Kari Edvardsen fyller 80 år den 2. juli. Vi er takknemlige for at hun fortsatt har god helse og er aktivt med i virksomheten i Troens Bevis.

Det er ikke lenge siden vi hadde en stor turné i Sør-Norge hvor vi besøkte mange menigheter. Kari var med på alle stedene og fortalte sitt sterke og gripende vitnesbyrd om hvorfor misjon er viktig. Dette ble satt stor pris på av tilhørerne fordi Kari er et varmt menneske. Hun har et stort hjerte og bryr seg virkelig om de som er rundt seg. Hun forteller så direkte og har en smittende latter når hun ydmykt og utilslørt forteller om sitt liv sammen med Aril Edvardsen.

Kari giftet seg med Aril i 1956. De var svært unge begge to, men helt siden de var åtte år var de bestevenner. Derfor var det ingen overraskelse at det skulle bli Kari og Aril som skulle dele livet sammen.

Kari hadde hovedansvaret i huset og oppdro deres tre barn, Tove, Mona og Rune ettersom Aril var mye ute og reiste som evangelist mens barna var små. Om sommeren var Kari og barna med på Arils møter både i Finnmark og i Europa.

Aril mislikte å reise alene, og da barna ble store var Kari bestandig med sin kjære Aril på de mange misjonsreisene i utallige land. Hun reagert sterk på den store nøden der ute og syns fortsatt at det er uforståelig at noen skal ha det så godt mens andre må slite. Derfor startet hun tidlig Karis Misjon til inntekt for nødlidende.

Kari pakket koffertene og passet på at alt var på plass. Rent huslig og praktisk var Aril helt avhengig av Kari. Men i sammen var de et vinnerteam og de utfylte hverandre svært godt!

Aril ble kristen da Kari lå på Flekkefjord sykehus og fødte deres første datter, Tove. Aril fikk et radikalt møte med Jesus av Nasaret, og dagen etter ledet han Kari til Gud mens hun lå i sengen på Flekkefjord sykehus. Fra da av begynte ”eventyret” i deres liv. Sammen bygde de opp misjonssenteret i Sarons Dal som drev og fortsatt driver et verdensvidt evangeliseringsarbeid i rundt 50 land.

Uten den helhjertede støtten fra Kari kunne ikke Aril ha bygd opp virksomheten i Troens Bevis. Derfor var begge like viktige.

I september for 10 år siden døde Aril plutselig mens han hadde hatt møtekampanje i Afrika. Selv om helsa hans var redusert, kom dødsfallet uventet. I tiden etter ble det mange tunge dager for Kari. De hadde jo et så nært forhold og de delte alt sammen. Vi så hvordan Kari sørget, derfor gledet vi oss da Kari etter hvert kunne ”reise seg” etter flere tunge år.

Kari er levende interessert i hvordan det går i Troens Bevis. Hun er genuint opptatt av at mennesker må få anledning til å høre om Jesus. Hun er en av våre beste supportere og et stort forbilde. Kari gleder seg over at virksomheten går så godt og at Rune leder dette arbeidet på en så fin måte.

Kari og Aril har blitt til en stor familie: barn, svigerbarn, barnebarn med ektefeller og oldebarn har et nært forhold til henne. Tove og Aril har reist til Himmelen. Resten av familien skal feire en mor, bestemor og oldemor som de er så glad i.

Fra de ansatte i Troens Bevis, alle de tusener innfødte evangelister, den verdensvide virksomheten som Troens Bevis driver og de mange som kjenner Kari Edvardsen: gratulerer hjertelig med de 80 år!

Vi er alle stolte av og glade i jubilanten!

Gratulerer, kjære Kari! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter