En enkel og sylskarp sak

Trenger vi Misjon? Trenger vi å fokusere på oppgaven Gud har gitt oss, spør Rune Edvardsen.Hva handler hele vår tro om?
 Jo, at vi ble funnet og fortalt om redningen Jesus Kristus laget for hele verden. En komplett plan med total seier for alle som tror og tar i mot forsoningens gave. 

Hvis vi tror at den eneste vei til Gud er gjennom Jesus Kristus så er saken meget enkel og sylskarp med henhold til hvilket fokus vi troende bør ha.

 Spre nyhetene og fortell om redningsplanen til alle Gud har skapt inn i denne verden. Alle andre aktiviteter er mindre viktige og kommer i oppfølgingsbransjen.

 

Men denne delen av oppdraget vil aldri ha full suksess uten at det viktigste utføres.

 Hvordan kan de bli frelst om de ikke hører om det?
 Oppdraget er rett rundt våre egne dører til de lengst bortenfor liggende områder fra oss.

 Verden har aldri vært lettere å nå enn i dag og skal vi lykkes må vi leve i nåtidens mulighet og ikke i tider som kommer. Nå er frelsens dag og nå er muligheten for de som er på jorden i min og din tid. De er vårt mål og det kan ikke utføres større gudstjeneste enn å dele vitnesbyrdet som viser vei til frelse og det optimale mål Gud har satt.Alle er kalt og ved mottakelsen av budskapet blir vi minnet om at frelse og disippeltjeneste hører sammen. 

Ja, misjon er alltid viktigst og vil være det til Herren kommer igjen.

 La oss alle ha dette på hjertet. Det er måten å stanse krig, sult, nød og misbruk. Jesus kommer og snur alt til evig seier.

Kilde: Troens Bevis bladet juni 2018

Troens Bevis er et månedlig misjonsblad med siste nytt fra misjonsfronten, sterke vitnesbyrd og trosinspirerende artikler. Klikk her for å motta et gratis abonnement på Troens Bevis-bladet.

Støtt Troens Bevis med en misjonsgave i dag.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter