Gir styrke og mot til arabiske kvinner

Mens kvinner i vestlige land står frem med historiene sine, er stemmen til arabiske kvinner fremdeles kuet. Det gjør Miracle-kanalen noe med.

Troens Bevis sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, har nå laget en ny TV-serie som gir kvinner et trygt sted hvor de kan snakke om sine problemer og utfordringer som følge av kulturen og religionen. Her kan kvinner også finne legedom og nytt håp gjennom troen på Jesus.
– Arabiske kvinner har gjennom historien opplevd diskriminering og begrenset frihet og rettigheter. En del av disse normene har sitt opphav i kultur og religiøs, forteller TV-produsenten for denne TV-serien.
– Men alle kvinner i Nord-Afrika og Midtøsten blir berørt av disse holdningene, uansett hvilken religion de tilhører, legger han til.

 

– Målet er at TV-serien skal vise kvinner hvordan Gud ser på dem i motsetning til hvordan samfunnet rundt dem formidler Guds syn på dem. Vi ønsker å være med å bryte barrierene som stopper kvinner i Midtøsten og Nord-Afrika fra å leve det livet som Gud har kalt dem til å leve, i frihet og glede og med mulighet til å leve ut planen Gud har for hver enkelt av dem, fortsetter TV-produsenten. 

I programmet intervjuer en journalist en kvinne som forteller om utfordringene hun opplever gjennom kulturen hun lever i. Journalisten tar så utfordringene hennes videre til en rådgiver som gir praktiske råd for nettopp hennes omstendigheter.
– To at de mest vanlige løgnene kvinner i denne regionen hører om seg selv er at “du er ikke verdig” og “du er kun en fysisk kropp” legger produsenten til.
– Vår bønn er at dette programmet vil gi håp til millioner av kvinner. Jesus er svaret og Han er den eneste som kan bryte hver løgn, myndiggjøre stemmene deres og virkelig sette dem fri, sier TV-produsenten.

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter