Over 1000 frelst og 35 døpt i Burkina Faso

– Det merkes i en liten by når over 1000 mennesker blir frelst på tre kvelder, forteller Troens Bevis-evangelist Hans Martin Skagestad. Hans Martin Skagestad har nettopp avsluttet en tre-dagers kampanje i Burkina Faso, tidligere kjent som Øvre Volta i Vest-Afrika. Det kom rundt 5000 på kampanjen i Bérégadougou, som har rundt 7000 innbyggere.
– Muslimer, animister og ikke-troende kom løpende for å gi sine liv til Jesus, forteller Troens Bevis-evangelisten.
Helgens kampanje var den siste av seks kampanjer Skagestad har holdt i Burkina Faso det siste halve året.
– I mellom de tre kampanjene var det dåp i en liten landsby, der 35 tidligere muslimer døpte seg. Våre innfødte evangelister har akkurat nå plantet en ny menighet her. Vi hører mange sterke vitnesbyrder, blant annet fra en tidligere heksedoktor som vitnet om hvordan Jesus hadde møtt han og forandret livet hans, legger Hans Martin til.

Burkina Faso regnes som et overbefolket og svært fattig land med sine drøye 20 millioner innbyggere. Mange av innbyggerne må dra til naboland som gjestearbeidere for å klare seg. Landet har 61 prosent muslimer, men Burkina Faso er også blitt identifisert som ett av 20 land i verden der kristendommen vokser raskest.

Burkina Faso har også vært plaget av flere alvorlige terrorangrep de siste årene, hvor blant annet hjelpearbeidere og utlendinger har mistet livet. Nabolandet Mali har også vært terrorisert av radikale islamister som har innført sharia-loven i større områder. Innbyggerne i Burkina Faso er engstelige for denne utviklingen, og derfor er også evangeliets fredselskende budskap ønsket velkommen av flere av landets innbyggere.
– Denne turen har jeg reist alene og jeg har derfor fått mye tid til å tenke. For et privilegium det er å få reise på eventyr med Jesus. Å få se hvordan han møter og forandrer mennesker. Tusen takk for all forbønn og støtte, sier Hans Martin Skagestad.

Støtt kampanjene i Burkina Faso ved å gi en gave til misjon i dag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter