Buddhisten som smeltet under Guds kjærlighet

Hver dag er det mennesker som får livsforvandlende møter med Troens Bevis sine ivrige evangelister. Les hvordan en rik buddhist får møte Jesus gjennom våre Brevkurs-evangelister.

«Først og fremst må jeg si at jeg har alltid likt å gå til tempelet. Jeg bor i Thailand og vi er buddhister. Jeg elsket å gi almisser. Jeg er født inn i en familie som har alt, og vi har mer enn nok til å gi til andre. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker. Jeg blir glad av å gi. Jeg gav mye, men belønningen var at jeg ble sviktet av mennesker som ville utnytte meg, inntil jeg ikke ønsket å hjelpe andre lenger.

Det var inntil jeg ble kjent med Jesus. En venn av meg introduserte meg for en ny venninne, og vi begynte å prate. Mens jeg snakket med henne følte jeg at hun var oppriktig og ærlig. Hun inviterte meg med til møte i menigheten hennes i Bangkok. Min første opplevelse i kirken var enorm. Folk smilte og ønsket meg velkommen som om jeg var en del av deres familie. Hun ba pastoren be for meg, og ansatte ved New Life-kontoret i menigheten gav meg Introkurset og sa at jeg burde lese det når jeg kom hjem. Da jeg kom hjem lurte jeg på hvorfor folk i menigheten hennes var så snille, så jeg bestemte meg for å lese kurset. Kurset var lett å forstå, og mens jeg leste det følte jeg en sterk kjærlighet strømme inn i meg. Jeg fikk tårer i øynene og jeg følte en fred som jeg ikke skjønte hvor kom fra. Det var som om jeg smeltet under kjærligheten som jeg møtte.

Den neste søndagen bestemte jeg meg for å ta imot Jesus. Og etter den dagen har livet mitt forandret seg. Jeg er blitt mer moden som person. Jeg har begynt å gi igjen, men nå opplever jeg at velsignelsen er nesten større for meg enn for mottageren. Jeg føler en glede som jeg aldri har kjent før. Jeg elsker Herren og vil gi all takk til ham!»

Introkurset «Det nye liv» er en av Troens Bevis sine virkegrener. Dette kurset gir en grunnleggende introduksjon til Bibelen. Innfødte evangelister bruker gjerne kurset til å evangelisere med. Det blir også brukt som oppfølging etter kampanjer. Inntil nå har over 6,79 millioner tatt kurset siden 70- tallet. 

Du kan støtte misjon gjennom Troens Bevis ved å gi en gave til arbeidet i dag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter