Etterlyses: Medhjelpere til Sommerstevnet!

Vil du være sammen med oss i sommer, og gi en spennende uke til misjon? Se hva du kan være gjøre.

Troens Bevis er for veldig mange av oss mye mer enn en misjonsorganisasjon. Det er en organisasjon Gud har koplet hjertene våre til, og vi kjenner både at vi hører til og at vi bærer ansvaret sammen.

 

Nå er det snart tid for Sommerstevnet, og mange av oss har for lengst lagt datoene inn i kalenderen. Vi kommer alle sammen med forventninger om at Gud skal gjøre noe med oss, og at vi skal få bety noe for de som enda ikke har møtt Han.

Har du tenkt på at dersom du melder deg på som medarbeider under Sommerstevnet, så er du med på bærelaget? Da er du en av mange som lengter etter at stadig flere skal få møte Jesus og få livet forandret. Om du er gruppeleder, parkeringsvakt, forkynner, kjøkkenhjelp eller lovsangsleder – det er ikke så viktig. Men å få være en del av alt dette, det synes i hvert fall jeg er viktig! Det er ikke alltid jeg kan gi de største pengesummene, men jeg kan gi en uke av tiden min. For mange er det mye mer verdifullt enn penger, og vi er mange som gjør det med glede. Min innsats kan virke liten, kanskje ubetydelig. Men dersom jeg løfter blikket og ser resultatene denne organisasjonen har, hvor mange som får høre om og oppleve Guds kjærlighet, da ser jeg at mitt lille offer har evighetsverdi. Og det ville jeg ALDRI ha vært foruten!

Vil du være sammen med meg i sommer og ofre en uke til misjon? Ta kontakt på tlf (48434486), eller send en mail til [email protected]

Kjøkkentjeneste
I alle år har man hatt mulighet til å spise oppe på bibelskolebygget, enten man var ansatt, gjest eller medarbeider. De aller fleste kan gjøre dette i 2018 også, men ikke alle. I år utvides mattilbudet utenfor Sarons Dal-hallen, og alle våre gjester henstilles til å handle fra disse bodene. For alle medarbeidere og ansatte, samt Youthplanet, blir det matservering på bibelskolen som før. På denne måten vil det bli lettere for kokken og hans stab å planlegge både god mat og ikke minst nok mat. De vil vite på forhånd hvor mange som skal spise der, da alle får et matbånd med chip som blir registrert inn til hvert måltid.

Kunne du tenkt deg å være en del av den staben? Det er de som sørger for at alle andre ikke går tom for energi, som får alle smilene fra takknemlige og sultne medarbeidere, og som har en utrolig viktig oppgave! På kjøkkenet jobber man skift, morgen eller kveld, og du vil få god opplæring slik at du ikke blir usikker på oppgaven din. Noen har vært trofaste i denne oppgaven i mange år, men kanskje akkurat du er en av de som bringer denne tjenesten et friskt pust?

Du må være opptatt av orden og hygiene, se andre mennesker med et varmt smil selv når det koker, og være glad i å servere god mat. Vi jobber med gode rutiner og sunne matalternativer, og vil gjerne ha deg med på laget!

Kiosk
Langkiosken har blitt revet ned og er borte for godt, til stor lettelse for noen og kanskje litt nostalgisk vemod for andre. Men vi har en flott ny kiosk i selve Sarons Dal-hallen som vil dekke dette behovet på en mye bedre måte. Der vil det bli salg av diverse kioskvarer, og mulighet for å selge enkle retter som pølser, baguetter og lapskaus.

Kiosken kommer til å være åpen hele dagen. Kunne du tenke deg å være en av de som betjener den? Du vil få god opplæring, du vil ikke bli stående alene, og dette er en strålende anledning til å være med å tjene. Vi jobber for at det skal være attraktivt å være en del av gjengen som får Sommerstevnet 2018 til å bli en uforglemmelig opplevelse på alle måter for alle som kommer. Vil du være med? Er du serviceminded, liker orden og hygiene, og liker å treffe mange mennesker på en gang, da er kiosktjenesten noe for deg!

Det vil bli satt opp turnuser (morgen- og kveldsskift), du får en kiosksjef å forholde deg til dersom det skulle være noe, og du kan jo da selvfølgelig benytte deg av vårt medarbeidertilbud med gratis/redusert camping og gratis matbånd dersom du ønsker det.

Møtevert
Tenk deg at du kommer til et kveldsmøte i Sarons Dal i sommer, og du har med deg en svigermor som er litt skral til beins og to superspente barn. Etter at du har fått anvist en plass av noen smilende parkeringsvakter, finner du veien inn i den nyoppussede hallen. Her er alt nytt! Men det gjør ikke noe, for en hyggelig møtevert ønsker deg velkommen og anbefaler et område litt langt fremme der det er enda er ledige plasser og lett å komme til.

Samtidig får du info om at eget møte for barna starter en halv time ut i møtet, og ellers er det bare å spørre dersom det er noe du lurer på. For en start! Du klemmer kona lett i armen, og hun smiler varmt tilbake. Dette blir en bra uke!

En møtevert på Sommerstevnet er serviceinnstilt, hyggelig, rolig, og ser alltid etter en mulighet til å være til hjelp for gjestene. De er med på å legge til rette for at møtet skal bli en skikkelig god opplevelse for gammel og ung. Rent praktisk ønsker en møtevert deg velkommen i døra når du kommer inn, hjelper deg å finne en plass dersom du har spesielle behov, samler inn kollekt og ser over salen når møtet er ferdig. Til noen møter legges det også ut informasjon på stolene før møtet. Du vil få en leder som du kan forholde deg til hele veien, og bli en del av et team som i høyeste grad er Sommerstevnets ansikt utad. Og så får du jo faktisk med deg veldig mange møter – det er det ikke så mange andre medarbeidere som kan skryte av.

Så dersom er du glad i møter og samtidig god til å tjene andre, så er dette absolutt noe for deg!

Ta kontakt med Cecilie Nyland (48434486) eller mail: [email protected] for mer info og/eller påmelding.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter