«Vi må ikke glemme at vi får en del tilbake!»

– Vår ene sønn kom i etterkant av et sommerstevne og sa at han ønsket å la seg døpe, og da var han bare 8-9 år, forteller 5-barns foreldrene Herdis og Trond Nielsen. Nå er ekteparet faste medarbeidere.

Herdis (45) og Trond (47) Nielsen har vært på Sommerstevnet 8-9 ganger. Første gang var i 2002. Til vanlig jobber de som lærere, og med 5 barn så har de ikke akkurat hatt fritidsproblemer de siste 20 årene. Likevel melder de seg som medarbeider på Planetene.
– Vi synes det er en fantastisk løsning å kunne være med barna på dagtid og gå på møter på kveldene. Den kombinasjonen liker vi. Vi blir også en del av et flott medarbeiderteam, sier Trond.
– En annen ting vi ikke må glemme er at vi kommer til ferdige måltider og sover gratis på campingen, skyter Herdis inn.
– Så den innsatsen vi gjør blir jo faktisk belønnet. Det må vi heller ikke glemme!

De har etterhvert fått mange gode minner fra stundene med barna på Planetene.
– Noe av det beste med å være gruppeleder er alle de gode samtalene vi får med barna. De er tillitsfulle, de får styrket troen sin, og vi har det rett og slett veldig gøy sammen! Ekteparet trekker også frem turene til Kongeparken, som er like mye moro for de voksne som for barna, samt møtene med Jarle Waldemar, og at det alltid er veldig moro å reise til badeland.

På spørsmål om de har noe å si til andre familier som vurderer Sarons Dal til sommeren, kommer det kjapt:
– Det betyr utrolig mye for barna! Vår ene sønn kom etter et sommerstevne og sa at han ønsket å la seg døpe, og da var han bare 8-9 år. Å la barna få en hel uke på leir med et slikt innhold som dette gir dem opplevelser de sjelden opplever gjennom resten av året.

Vi ser dem på Sommerstevnet – dersom du også kommer, så sees dere kanskje?

Les mer om hvordan du kan bli medarbeider her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter