Rune Edvardsen: Satser på TV i Norge og Skandinavia

Troens Bevis er i ferd med å lansere en ny TV-portal over internett. Den skal drives sammen med menigheter og organisasjoner. I disse dager går invitasjonen ut til interesserte partnere.

– Alt Troens Bevis gjør har misjon som mål. Vi sitter inne med en god del TV-produksjons kunnskaper, og Troens Bevis vil derfor lage en TV-portal som skal lanseres i år, opplyser Rune Edvardsen, daglig leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering. -Troens Bevis er initiativtager og vil drifte portalen, men den skal drives sammen med menigheter og organisasjoner. De vil sende på den og kan slik nå ut til sine medlemmer, 

Han forklarer videre at det er allerede mange menigheter som tar opp møtene sine. Han mener det ligger mye godt stoff her som ved hjelp av en slik portal vil kunne nå lenger ut til større grupper. Portalen vil kunne sende «live» og også ha interaktiv undervisning. Det vil til og med være mulig å drive bibelskole mellom TV- studio/klasserom eller å ha ledertrening hvor som helst. Portalen vil være tilgjengelig på alle plattformer som mobil, iPad og datamaskiner. Den skal i hovedsak finansieres med abonnement, lik flere populære streamingtjenester som for eksempel Netflix.

– Dette er en større satsing og vil ha en profil som kan brukes av kristne. Programmene vil være fra de forskjellige kirkene og organisasjonene som de lager selv. De kan sende møter, historier fra livet, barne- og ungdomsprogrammer m.m. Her kan det sendes innhold med temaer som opptar oss, sier Rune.

Han forteller at Troens Bevis opplever allerede stor interesse for denne portalen. Det kommer mer informasjon fortløpende, og han legger til at interesserte gjerne må ta kontakt dersom de har spørsmål.

– Morgendagens innflytelse ligger i å nå ut og å påvirke. Folk blir påvirket av alt det de tar inn fra internett og TV. Vi må henge med i tiden og bruke utviklingen til evangeliets fordel. Menigheter og organisasjoner trenger å komme tett på folk. Ny-teknologien går dithen at vanlig konvensjonell TV forsvinner med den eldre generasjonen som lever nå. Folk har et helt annet forhold til TV i dag. Folk vil velge selv når og hva de vil se. Målet for oss alle er å også nå ut til ikke-troende, supplerer han.

– Men jeg vil også gjerne få legge til at for alle som tror det går nedover for evangeliet, så er det totalt feil. Det er en enorm vekkelse utover verden. Vi i vesten må bare våkne og henge oss på og frimodig fortelle våre vitnesbyrd.

 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter