Følger opp TV-seere i nordafrikanske byer

Miracle kanalen har flere evangelister på bakken som følger opp TV-seere som vil treffes. Her er et innblikk i evangelistenes hverdag.

«En søster som heter Githah med muslimsk bakgrunn kontaktet oss fra Nord Afrika. Hun hadde tatt imot Jesus, men hun kjente ikke noen andre kristne og var helt alene i sin tro. Jeg sendte henne telefonnummeret til en annen søster fra en menighet i samme by som henne, slik at hun kunne få felleskap med andre troende.»

«Jeg hadde et møte med en ung mann som het Ahmed. Han forlot islam for en stund siden og han søkte etter sannheten. Han ville gjerne lære mer om Jesus, og jeg gav han en bibel. Han sa han ville sette av tid til å lese den, og vi ble enige om å holde kontakten og treffes over de neste dagene for å snakke om det han leser.»

«Jeg reiser ofte til Tanger i Marokko for å treffe Muhammed, en TV-seer som tok kontakt. Den første gangen vi møttes fikk han en bibel, og nå diskuterer vi forskjellige tema og leser Bibelen sammen. Han vil også gjerne ha forbønn. Mohammed forteller at han er i en ny fase av livet der han ber til Gud om å vise han sannheten.»

«Jeg dro for å møte en annen ung mann som også gjerne ville ha en bibel. Han tok med seg en venn, og det ble en flott anledning til å fortelle dem om Jesus og å gi dem boken. Nå kommuniserer vi over WhatsApp på mobilen, og alle samtalene dreier seg om kristendommen og islam.»

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter