TV-seere fra Miracle Channel forteller

Les hva som skjer på den andre siden av TV-skjermen til Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal.

Dahlia fra Irak klandret Gud for alt det triste hun hadde opplevd de siste 20 årene. Etter å ha snakket med Miracle-kanalens rådgivere, forteller hun at hun opplevde Guds kjærlighet for første gang. Synet hennes på Gud har forandret seg helt, og for første gang på mange år har hun fått håp for fremtiden.

 

Rana forteller at de har opplevd en mirakuløs helbredelse etter at de ba om forbønn for deres far. Han skulle amputere foten etter en alvorlig infeksjon, men da legene fjernet bandasjen var foten helt frisk! (se bilde)

Safeen ble forfulgt på jobben på grunn av sin kristne tro, og ringte og spurte etter forbønn. Deretter sendte han følgende melding: «Problemet på jobb ble løst ved at Gud gjorde dem som plaget meg snille mot meg!»

Ahmed tok imot Jesus etter å ha sett på programmet “Spørsmål om den kristne tro». Han har møtt med en rådgiver og er nå blitt med i en hemmelig husmenighet.

Seham fra Saudi-Arabia får oppfølging gjennom WhatsApp på mobilen. Hun er blitt en entusiastisk bibelleser og er akkurat ferdig med Matteus-evangeliet. Hun forteller at det beste er at foreldrene har sagt at det er greit at hun studerer Bibelen, og nå er de også blitt nysgjerrige på hva hun leser.

Nadja ba om forbønn for sin bror som opplevde å bli falskt anklaget og fengslet for sin tro. Så skriver hun: «Tusen takk for deres bønner, broren min ble sluppet fri!»

Til slutt tar vi med denne historien: I den gamle Midtøstkulturen er det ikke bare en personlig sorg når en kvinne opplever å være ufrivillig barnløs, det er også en skam for henne og familien: “Herren har gjort store ting for oss, og vi er fulle av glede. Jeg spurte etter forbønn for at Gud ville gi min søster Miriam etterkommere. Nå takker vi Gud i sannhet for at Han hørte våre bønner, og hun er blitt gravid. Jeg vil gjerne benytte anledningen til å fortelle at enhver kvinne som ønsker seg et barn ikke må være redd, fordi Herren din Gud ser deg. Tusen takk, Herre!”

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter