Varaordføreren gir en uke av ferien sin til Planetene

– Det gir meg så utrolig mye at det egentlig ikke koster meg noe å gi en uke av ferien for å jobbe med Planetene.

Terje Eikin jobber til daglig som varaordfører i Arendal kommune, og kalenderen er mildt sagt full til enhver tid. Ferie er derfor både velfortjent og nødvendig. Hva er det som fører til sy han nå i over 15 år har brukt en av ukene til å jobbe nesten døgnet rundt med barn og unge?

 

– Jeg liker å jobbe med barn og ungdom, så det kunne jeg egentlig ha gjort på mange stevner eller leirer. Men det er noe spesielt med Sarons Dal. Visjonen om å nå ut til de som aldri har hørt evangeliet gir arbeidet en ekstra dimensjon. Jeg blir veldig inspirert av å se hva Sølvi og Rune får til og deres tro på evangeliet og en stor Gud!

Terje har vært innom de aller fleste Planetene, og det var han som i sin tid startet Juniorplaneten.
– Jeg så at det var behov for noe for de eldste på Barneplaneten, og at de yngste på KidzPlanet egentlig var litt for små for de aktivitetene som skjedde der. Så da skreddersydde vi likesågodt en ny leir for den aldersgruppen. Det var jo kjempegøy, og et viktig grep for å gi plass til flere barn på planetene.

Hele familien Eikin har som tradisjon å være på Sommerstevnet i Sarons Dal. Mamma Hege har også vært medarbeider på alle Planetene ettersom hun har fulgt barna oppover, og eldste datter Thea har vært medarbeider i 2 år allerede. Yngstemann Andreas er deltager på YouthPlanet noen år til.

– Å være medarbeider er noe jeg anbefaler alle å melde seg på til. Jeg jobber i tillegg frivillig i kirke med ungdom hver fredag og annenhver søndag resten av året, men hva skal man ellers bruke livet på enn den generasjonen som vokser opp etter oss? Jeg utfordrer deg som leser til å bli med!

Deretter må Terje Eikin videre til et nytt møte. Men vi ser han til sommeren! Ser vi deg?

Les mer om Planetene her.

Påmelding til Planetene gjør du her.

Troens Bevis jobber hele tiden med å bli flinkere til å få ut informasjon til alle som skal på Sommerstevnet, og nå har vi samlet alt som har med påmelding å gjøre på ett sted. Vi bruker, som tidligere år, systemet Checkin til påmeldinger – enten du melder på barna til Planetene, og/eller deg selv som medarbeider til Stevnet eller Planetene. Det som er nytt i år, er at du nå kan gjøre alt på et sted. Meld deg/dere på her!

Når man melder på barna, må man først oppgi seg selv som kontaktperson før man melder på barna. Deretter kan du melde deg på som medarbeider i samme slengen. Checkin har jobbet litt med sine retningslinjer, noe de måtte gjøre for å møte nye krav til personsikkerhet som kommer i 2018. Derfor kan det være at dere må fylle inn informasjon om dere selv og barna deres selv om dere har gjort dette tidligere år.

Hvis det er noe dere lurer på, eller ikke får til, så send Cecilie Nyland en mail, så hjelper hun gjerne! Send til [email protected] eller [email protected] 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter