Påmelding til Planetene åpner 1. februar!

Første februar åpnes det for påmelding til Planetene i Sarons Dal under Sommerstevnet.

For å sikre plass på ønsket planet for barn og unge under Sommerstevnet, er det lurt å være tidlig ute. Det gjør det også mulig å legge best mulig til rette med antall ledere og spennende opplegg for de påmeldte!

 

Nytt i år er at YouthPlanet vender tilbake til området rundt svømmebassenget i Sarons Dal. YouthPlanet (14-18 år) vokste seg ut av lokalene for noen år siden, og har de siste årene vært i utkanten av campingområdet, men i forbindelse med renovering av området åpnes det opp muligheter for at de kan vende tilbake og ha leiren mer sentralt. Dette gleder vi oss veldig til!

Sommeren 2018 flyttes nemlig hele YouthCampus opp rundt badeanlegget. Dermed kan ungdom fra vgs-alder bo i umiddelbar nærhet til, tja, ALT egentlig!! Vi setter opp et eget telt der hele YouthPlanet vil kunne henge og kose seg etter dagens aktiviteter, møtene flyttes til nyoppussede lokaler inne i Sarons Dal-hallen, og med dette kan vi både ta imot flere ungdommer og sørge for enda høyere kvalitet på leiren.

Vi jobber i disse dager med å klargjøre alle linjene, og med en stab som allerede nå har mye på plass, ser dette usedvanlig lovende ut. Det er bare å sette av 16.-20. juli!

For mer informasjon om Planetene og påmelding, klikk her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter