Driver terror-forebyggende arbeid

En av Miracle-kanalens innfødte evangelister i Spania blir kontaktet av europeiske menigheter som vil lære om hvordan de kan nå ut til den muslimske befolkningen.

Evangelisten forteller at de var midt i terroraksjonen i Spania i fjor sommer, der mange mistet livet og mange flere ble skadet.
– Terrorist-gruppen bestod for det meste av tenåringer og unge menn i tyve-årene. Som følge av denne katastrofen, er tjenesten vår blant muslimer plutselig forandret. På den ene siden opplever vi at den generelle negative innstillingen til muslimske migranter har økt. På den andre siden er det blitt lettere for oss å komme i tale med muslimske venner om relasjonen mellom verdier og tro, som igjen åpner døren for evangeliet i samtalene våre, forteller han.

Den innfødte evangelisten og hans familie har i flere år drevet et stort arbeid blant nord-afrikanske immigranter. Evangelisten har bakgrunn fra Ungdom i Oppdrag og kommer selv fra et land i Nord-Afrika. Deres utadrettede virksomhet tilbyr blant annet språkundervisning, yrkesopplæring, fritidssenter for ungdom og barn, leksehjelp og kvinnekonferanser. I tillegg driver de en arabisk-talende menighet.

Nå ser de behovet for å øke bevisstheten rundt arbeidet de driver i andre europeiske byer.
– Som følge av terroraksjonen føler vi en ekstra stor byrde for den unge generasjonen av muslimske innvandrere. Vi ser det som viktigere enn noen gang å kunne tilby dem evangeliet, og vi ser på det som eneste muligheten til å overvinne radikalisering.

Andre organisasjoner og menigheter kontakter dem nå for å få hjelp til å starte både evangeliserende og forebyggende arbeid.
– Akkurat nå hjelper vi to kristne tjenester i Europa i prosessen med å starte deres egne fritidssentre for flyktninger. Mange menigheter ser at flyktningene er kommet for å bli. De ønsker å starte opp en langtidstjeneste som også kan hjelpe med integrering i samfunnet. Samtidig får de som er åpne for evangeliet anledning til å møte Jesus!

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter