Vietnam overrasker stort

Rune Edvardsen er første vestlige forkynner på en kampanje i Ho Chi Minh City. – Tallene er ikke klare ennå, men totalt var det sikkert 3000 som kom til frelsesbønn, sier han søndag kveld.

Den 2.-3. november hadde Rune Edvardsen gleden av å være en av hovedtalerne på en stor utendørs samling i Ho Chi Minh City i Vietnam.
– Det samlet seg rundt 20 000 mennesker, og halvparten av dem var ikke troende, forteller Rune Edvardsen. – Vietnam overrasker stort!

 Det var Troens Bevis sin hovedkontakt i Vietnam, Daniel Pham, som inviterte Rune Edvardsen til kampanjen. Pham er også feltleder for Troens Bevis sitt arbeid i Vietnam. Ifølge Daniel Pham er det første gang en vestlig utlending har fått tillatelse til å forkynne på deres festivaler. Rune var også overrasket over den store andelen ungdom som deltok.

– Største delen av forsamlingen var unge mennesker. Det er stor glede å se så mange unge som har troen der, og det lyder godt for fremtiden i landet.
Rune kunne fortelle at da han talte fredag kveld var det bortimot 2000 som kom frem under frelsesinnbydelsen.

– Tallene er ikke klare i skrivende stund, men totalt var det sikkert 3000 som tilsammen kom frem til frelsesbønn fredag og lørdag kveld.  
Han beskriver en åpen atmosfære og dyktige artister som var med på å løfte møtene. I tillegg var det flere seminarer på dagstid med andre talere, der over 5000 deltok.

Rune Edvardsen kan også fortelle at han allerede er invitert til neste store kampanje som de får tillatelse til i Vietnam. 

– Det er et under at de har fått mer og mer åpning fra myndighetene som er kommunistiske.

Troens Bevis underholder i dag over 70 innfødte evangelister i Vietnam og får stadig gode rapporter om mennesker som søker frelse.

– Så aksjon Sørøst-Asia går frem for fulle seil, venner. Takk til alle som ber og støtter, og spesielt til Hillsong Norge, Filadelfia Kristiansand, Høvåg Bedehus og Sørlandskirken som trådde til helt på slutten og gjorde dette mulig, sier Rune etter helgens siste samling i Ho Chi Min City.

– Dette er evige frukter i himmelen.

Støtt Rune Edvardsens kampanjer her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter