Pastor vil finne unådde folkeslag

Pastorseminaret i Hubli vil få helt konkrete følger for unådde folkeslag i India. Vi snakket med en av pastorene som var tilstede. Gud hadde talt til ham. Disse måtte menigheten finne.

Seminaret ble holdt i en Luthersk kirke. Den var fylt av pastorer, eldste og andre menighetsledere. Kai Johansen holdt seminaret. Under undervisningen nevnte han unådde folkeslag i India.

Det er 2274 unådde folkegrupper i India. Jeg kan få en Cola overalt her – og alle vet hva WhatsApp er. Nå er det 2000 år siden vi fikk evangeliet – likevel er det så mange som aldri har hørt det. Hva er en unådd folkegruppe? Det er mennesker som aldri har hørt evangeliet. Ingen har vært hos dem og snakket om Jesus. De har ikke Bibelen på eget språk. Der er ingen pastor – ingen kirke. Tre av dem er her i regionen.

Dernest navnga han disse folkegruppene. Pastor Benny Paul er pastor i Hubli. Dette ville han gjøre noe med. Pastoren var ikke klar over at det fantes 3 ulike folkegrupper som ikke hadde hørt evangeliet. Han kjente seg utfordret av Kais seminar:

På seminaret i dag ble jeg utfordret av Gud. At det finnes folkegrupper som ikke har hørt om Jesus innen vår rekkevidde. Det må vi gjøre noe med! Vi må gå ut i landsbyene og finne disse menneskene. Så må vi fortelle dem at det kun finnes en virkelig Gud.

Kai Johansen ble gledelig overrasket over at hans forkynnelse ble tatt imot på denne måten.

Det ville jo være fantastisk om de faktisk gikk ut og fant disse folkegruppene. Da må vi vel være fornøyd med pastorseminaret. Det skal bli moro å følge med på dette arbeidet!

 

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter