Hva var Guds opprinnelige plan?

Muslimer og Arabere i Nord-Afrika og Midtøsten får nå høre om Guds opprinnelige plan for dem gjennom en ny TV-serie som kringkastes fra Troens Bevis til over 400 mill. muslimske seere.

– Tradisjonell evangelisering påpeker gjerne hva som er feil med andre livssyn. I denne TV-serien vil vi gjerne vise våre seere hva som er Guds opprinnelige plan for oss, sier Souzi, som er programvert for den nye serien. Muslimske TV-seere vil få høre at Guds opprinnelig plan er gode nyheter på alle fronter. Dette inkluderer tema som hensikten med skapelsen, den originale intensjonen med ekteskapet og forskjellen på arvesynd og det å gjøre gale ting, forklarer programverten.

– Vi vil også snakke om tema som sykdom og at sykdom ikke kommer fra Gud, og vise hvordan Jesus bar våre sykdommer for oss. Og selv om målgruppen for programmet hovedsakelig er muslimer, vet vi at det også er mange kristne som trenger å bli minnet om disse sannhetene, legger hun til.

For første gang vil også en kunstner være til stede i studio og male et bilde i hver episode som illustrerer temaet. Det første programmet i serien handlet om menneskers opprinnelige verdi, noe som resulterte i et bilde av en perle som reflekterer korsene på Golgata.

– Vi ønsker også å få med oss en arabisk poet etterhvert som kan skrive et dikt i tradisjonell arabisk stil over episodens tema. Diktskriving i fortellerstil er en urgammel tradisjon i den arabiske kulturen som blir høyt verdsatt. Sammen med musikk og maling håper vi at våre seere vil bli oppmuntret gjennom forskjellige kunstformer. Det å ha en personlig relasjon med en kjærlig Gud som har gode planer for vårt liv, er et nytt konsept for de fleste av våre arabiske TV-seere, påpeker Souzi.

– Og ikke minst at Han også kan tale til oss gjennom forskjellige kunstformer.

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal. Den kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika. Ønsker du å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter