Informasjon til campinggjester under Sommerstevnet

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til  Sommerstevnet 8. juli.

Vi ønsker å gjøre våre campinggjester oppmerksomme på at det under årets sommerstevne ikke er tillatt å forhåndsbestille plasser. Dette gjøres av praktiske og trivselsmessige årsaker.

Ønsker du å sikre deg plass, må du sjekke inn og plassere campingvognen, bobilen eller teltet på campingplassen de dagene du ønsker å holde av plassen. Stevnekontoret holder åpent fra og med mandag 3. juli, fra klokken 09:00 til 22:30. Du betaler for alle dagene du står plassert på campingplassen.

Partnermenigheter kan forhåndsbestille som gruppe, og vi vil da holde av et område på campingplassen slik at menigheten kan bo samlet. Dette må gjøres av lederen innen 26. juni 2017.

Det er reservert rom på Bibelskolen til medhjelpere. Det er også reservert et område på campingplassen forbeholdt til medhjelpere. Dersom medhjelpere ønsker å bo på campingområdet, må det gis beskjed om dette innen 26. juni 2017.

Alle campinggjester må registrere seg ved stevnekontoret og få anvist plass. Betaling skjer ved ankomst. Vi tilbyr følgende priser:

Stor tomt (3 plasser): en boenhet, et fortelt/soltelt og brannkrav.
Pris: 300,- per døgn.

Liten tomt (2 plasser): en boenhet og brannkrav.
Pris: 200,- per døgn.

Lite telt (maks 2 pers. og ikke bredere enn 3 m). Man blir plassert i et av teltområdene, og det er mulighet for parkering.
Pris: 160,- per døgn.

Strøm: 60,- per døgn.
Parkering: Ved stor eller liten tomt kan bilen parkeres i brannkravet, men vi anbefaler våre gjester å benytte seg av fjernparkeringen.

Vi gleder oss til å se deg, og ønsker deg hjertelig velkommen! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter