Troens Bevis og IBRA starter samarbeid

Sammen med IBRA kan Troens Bevis nå ut til enda flere unådde, og følge opp de som kommer til tro, sier daglig leder i Troens Bevis, Rune Edvardsen.

Jan Nestvold, daglig leder i IBRA Media Norge, er mannen som i 2009 fikk en visjon om å lage én nettside som presenterer evangeliet på mange tusen språk.

– I fjor ble nettsiden quickgospel.com lansert, som per i dag har evangeliet tilgjengelig på over 1000 språk. Det er utrolig spennende å se hvordan QuickGospel nå vokser og utvikler seg videre sier Nestvold.

I mai ble det bestemt at Troens Bevis vil lansere Introkurset «Det nye liv» (tidl.Brevkurset) på denne nettsiden og samtidig tilby innfødte evangelister dette verktøy i sitt oppfølgingsarbeid.

Introkurset
Siden 1970 har Introkurset blitt gjennomført av 6,76 millioner mennesker sier Glenn Tønnessen, adm.leder i Troens Bevis. Hver dag har vi over 200 nye elever. I disse dager arbeider vi med å lage en app og en nettversjon av Introkurset. Vi ser også at QuickGospel vil kunne brukes som et oppfølgingsredskap en del steder, og vi vil gjøre Introkurset tilgjengelig på quickgospel.com på de ulike språkene, sier Tønnessen. Selv fikk Glenn Tønnessen kjennskap til QuickGospel da han leste IBRA-Magasinet under en tjenestereise på Zanzibar rundt nyttår og tok deretter kontakt med Jan Nestvold. På Zanzibar introduserte jeg nettsiden til innfødte evangelister, forteller Tønnessen.

Glenn Tønnessen med innfødt evangelist på Zanzibar

Glenn Tønnessen med innfødt evangelist på Zanzibar.

Setter vilje bak misjonsbefalingen
– QuickGospel er en genial idé som er mulig å gjennomføre i vår tid. Evangeliet kan nå alle folkegrupper på bare uker og måneder om kristenfolket i verden setter vilje bak misjonsbefalingen. Dette er en fantastisk mulighet da teknologien i dag er utbredt alle steder. Troens Bevis kan sammen med IBRA på denne måten nå ut til mange unådde og følge opp de som kommer til tro, avslutter Rune Edvardsen.

rune

Rune Edvardsen er begeistret for samarbeidet med IBRA

Innfødte evangelister
Jan Nestvold forteller også at i løpet av kort tid vil de første 10 innfødte evangelistene i Troens Bevis få lesebrett, høyttaleranlegg, projektorer og lerreter for å reise rundt i sine områder med det digitale redskapet. Ved å støtte mennesker som brenner for å gi evangeliet videre til de unådde med noen enkle redskaper, kan mange flere få høre om Jesus. Vi har alle sammen fått det store privilegiet å dele evangeliet med andre mennesker. QuickGospel kan i så måte være til hjelp. Quickgospel.com kan kanskje sammenlignes med en verktøykasse. Her legges det ut mange forskjellige ressurser som kan være nyttige for alle som vil gi evangeliet videre, også de som er litt usikre på hva de skal si, avslutter Jan Nestvold. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter