Nå: Mennesker møter Jesus i Burkina Faso

Hans Martin Skagestad fra Troens Bevis befinner seg nå på en kampanje i Dakola, i Burkina Faso. Til tross for litt tekniske utfordringer får mange mennesker et sterkt møte med Jesus.

Akkurat nå befinner jeg meg i Burkina Faso på en ny kampanje som arrangeres i den lille byen Dakola. Denne gangen reiser jeg som eneste nordmann.

Den første tiden her har vært krevende. Til nå har kampanjen vært preget av dårlig vær og ustabil strøm. Strømaggregatet som skulle brukes dersom strømmen i området skulle forsvinne, fungerte plutselig ikke. Derfor må vi nå gå til innkjøp av et nytt anlegg, strømaggregat og lys. Vi må vite at de tingene fungerer, da det står om menneskers frelse.

Jeg er evig takknemlig for at vi allerede har fått inn en misjonsgave på 100 000 kroner for å løse disse problemene. Totalt vil kostnadene komme på 250 000 for å få det tekniske på plass, så hvis du vil være med å støtte dette er kontonummeret 3000 37 32769. Gaven kan da merkes med «Teknisk utstyr – Burkina Faso».

De første dagene her har jeg vært litt mismodig. Med lite mobildekning, ingen kontakt med mine kjære der hjemme og helt alene fra Norge. Så jeg må være dønn ærlig å si at jeg var litt nede her i starten. Men etter disse kampanjedagen har det snudd seg. Mellom 4000 til 5000 mennesker kom til møtet, og flere hundre har allerede nå respondert på frelsen i Jesu navn. Flere har vitnet om helbredelse.

Så nå gleder jeg meg til å fortsette kampanjen i dag. Jeg ser frem til at flere mennesker som enda ikke har hørt om Jesus skal få høre og erfare hvem han er.

Så satser jeg på at de fire kampanjene jeg skal ha i Nordvest-Afrika til høsten blir med det nye utstyret. Da unngår vi å være avhengig av den ustabile strømmen i Afrika.

Hilsen Hans Martin Skagestad fra Troens Bevis, som fortsatt har mye mot og tro!

PS! Vær så snill å be for meg, kampanjene og for de nyfrelste. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter