Kvinne i Sudan fikk bønnesvar etter å ha sett på Miracle Channel!

På tross av nedslående omstendigheter i Sudan, våget denne kvinnen allikevel å ha tro for det største ønsket i hennes liv, et barn.

Dette vitnesbyrdet ble først lagt ut på vår arabiske Facebook-side fra en av TV-seerne til vår arabiske satellittkanal, Miracle Channel.

«Jeg vil gjerne vitne om det som Gud har gjort i mitt liv», skriver Grace Tito Rong i ett innlegg på den arabiske Facebook siden vår.

«Jeg liker vanligvis å velge et motto for livet mitt ved starten av hvert år. I 2015 valgte jeg ordet «Herren er trofast.»

Faktisk har Gud vist sin trofasthet mektig de to siste årene.

Etter å ha vært gift i fem år uten å få barn, har jeg fått oppleve ett under uten medisinsk hjelp! Her på bildet kan du se min åtte måneder gamle sønn som ligger ved min side, vakker og sunn. Jeg husker fjoråret i 2015 da jeg var stod sammen med Dr. Nora i bønn mens jeg så henne på et TV-program på Miracle Channel og jeg fikk tro for at Herren ville høre min bønn. Nå renner tårene mine hver gang jeg minnes hva Gud har gjort.

Det er vanskelig for meg å finne ord for å utrykke min takknemlighet. Kan du forestille deg, i et helt år har jeg lett etter ordene som beskriver hva jeg føler, uten å lykkes! Guds trofasthet er større enn alt jeg kunne forestille meg!

Jeg vil gjerne vitne om underet mitt på luften i programmet der dere slipper seere til gjennom telefonen, men jeg bor nå i Sudan der alle de kristne kanalene er blokkert, så det går ikke.

Men jeg har en forespørsel; jeg vil gjerne at dere ber for min sønn Christopher slik at han vokser opp til å frykte og tjene Herren. Jeg er veldig glad i dere, må Gud velsigne dere!»
Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal og kan bli sett av over 400 millioner TV-seere i Midtøsten og Nord-Afrika.

Ønsker du å være med å gi evangeliet til muslimer i dette området, har du anledning til å være med og støtte dette arbeidet med en misjonsgave.
Støtt arbeidet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter