Kampanjene i Burkina Faso er i gang

Over 3000 mennesker møtte opp til første kampanjekveld i Gorango, Burkina Faso. Et hav av menn, kvinner og barn stormet frem til scenen når det ble gitt anledning til å respondere på frelsesinnbydelsen.

Rundt fire timers kjøretur sørøst for hovedstaden ligger den mellomstore landsbyen Gorango. Her lever de simpelt. Små murhus til store familier og de fleste ser ut til å drive ulike former for jordbruk eller gårdsbruk. Burkina Faso er et relativt lite land, det er overbefolket og med knappe ressurser. Nøden er stor, både materialistisk og åndelig.

Det merkes at det er stor begeistring blant pastorer i regionen som har samlet seg for denne kampanjen som skal gå over fire dager. Det kan være tungt å drive kristent arbeid i et land der majoriteten er muslimer, og da settes det veldig stor pris på at Hans Martin og Troens Bevis har lagt Burkina Faso i sitt hjerte.

Kampanjeplassen er stor og de lokale kristne har gjort det de kan for å ordne brukbar lyd og belysning. Kvelden innledes med et par timers sang og musikk. Afrikanere er veldig glad i det og danser og jubler sammen til gode afrikanske rytmer. Det er representanter fra det politiske miljøet tilstede, deriblant ordfører og vara-ordfører. Militært personell er også tilstede. Hans Martin innleder med å be for politikere og styresmakter i regionen.

Hans Martin taler om hvordan han ble frelst og at Jesus er for alle enten du er muslim, kristen eller tilhører andre religioner. Jesus er for alle!

– Selv er jeg oppvokst i en pastorfamilie. Faren min var pastor for en av landets største kirker. Da jeg ble litt eldre så begynte jeg å ta helt andre valg. Jeg begynte å røyke, drikke og sloss. Jeg syndet mye. En gang ble jeg invitert med på misjonstur. Først tenkte jeg at det var uaktuelt, men så bestemte jeg meg for å bli med så jeg kunne kjøpe billig røyk og drikkevarer. På denne turen ble livet mitt totalt forvandlet og jeg kjente Gud talte til meg. Etter dette har jeg ikke kunnet la være med å gi Jesus videre. Jeg bare må! Derfor er jeg her i Burkina Faso. For å fortelle om hvem som reddet meg, sier Hans Martin fra scenen før han går videre til frelsesinnbydelsen.

De fleste i forsamlingen rekker opp hendene sine for å respondere på Hans Martins budskap. Etter dette ber han de om å komme frem til forbønn og registrering. Det er viktig å registrere de som har blitt frelst så de kan bli fulgt opp av lokale kristne. Det var satt av stor plass foran scenen og det samlet seg mye mennesker. Mennesker som ville gi sine liv til Jesus og mennesker som ville bli helbredet.

Vær med å be om at denne og de tre resterende kveldene skal forandre Gorango.

Bildegalleri:

Burkina Faso

Burkina Faso

Burkina Faso

Burkina Faso

Burkina Faso 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter