Vi kan nå verden på kort tid

For at hele verden skal få høre om Jesus, trenger hver kristen kun å dele evangeliet med fire personer. Det burde være fullt mulig med de redskaper vi har i dag, mener Rune Edvardsen.

Ikke minst med den teknologi, logistikk og de muligheter til å nå ut som vi har i dag, kan vi nå verden på et par dager. Skjer det et jordskjelv på Java nå, vet alle det om tre sekunder. Med alle de varer, produkter og tjenester som fins i verden, hvorfor er ikke evangeliet kommet lenger ut? Med en samlet tropp som slutter opp om korset, kallet, forsoningen og oppdraget til verden, så er det jo teknisk mulig i løpet av én dag eller to dager å nå verden med evangeliet!

Jeg syns det er interessant at vi har truffet litt nye folk og nye menigheter på turneen «Generasjoner For Nasjoner». Vi har også vært sammen med mange som har støttet oss i lang tid. Selv om vi blir trøtte av å reise så mye, så syns jeg det har fungert veldig bra og folk har opplevd det positivt at de har fått sett litt av bredden i arbeidet. Vi har jo fokusert på innfødte evangelister, og folk som har vært med har fått vist fram Troens Bevis på en god måte.

Et viktig fokus vi har formidlet er nok også hvordan vi skal få misjonskallet inn i hjertene på den unge generasjonen. Det er jo ikke lett å treffe de unge med misjon. Der tror jeg vi har en jobb å gjøre sammen med pastorer, ledere og forkynnere slik at unge mennesker tenker misjon. Det er jo ikke bare en misjonsorganisasjon som skal påminne om det – det er jo selve menigheten sitt kall å motivere til misjon.

Apropos å vinne verden på kort tid: Jeg har tatt et eksempel for å gjøre det synlig. Det var 175 millioner som levde på disiplenes tid. Disiplene var 12. Disiplene fikk 14,5 millioner hver som de skulle nå om datidens verden skulle vinnes. I dag er vi jo 2,1 milliarder kristne og 1,6 milliarder av disse er i hvert fall misjonerende kristne. Det blir fire og nå for hver kristen om vår verden skal nås for Jesus. Ikke minst med den teknologi, logistikk og de muligheter til å nå ut som vi har i dag, kan det skje på kort tid. Men da må misjonsoppdraget ha vår førsteprioritet.

Det er dette jeg understreker på vår turne. Vi har de beste muligheter noen generasjon har hatt til å gjøre Jesus kjent for hele verden. Dette kan vi fullføre i vår tid. Men da må vi stå sammen om oppdraget!

Kilde. Troens Bevis bladet for November, 2016.

Ønsker du å være med og støtte det store misjonsoppdraget med en gave til Troens Bevis Verdens Evangelisering, kan du klikke her. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter