Mistet synet men vant familien for Jesus

Da Ahmed mistet synet måtte han ha hjelp til å lese Bibelen. Slik ble både kona og datteren frelst.

– Jeg følte meg så trist da jeg gradvis begynte å miste synet mitt. Det ble etter hvert så dårlig at jeg kunne ikke lese Bibelen lenger. Men jeg oppdaget at min svakhet ble til Guds ære, forteller Ahmed.

Han tok imot troen på Jesus etter å ha sett på Troens Bevis sin arabiske satellitt kanal, Miracle Channel.  Flere av vitnesbyrdene som Miracle Channel får fra tidligere muslimer gjenspeiler en sterk oppriktighet. Ahmed er en av dem som fortsatte å holde kontakten med kanalens oppfølgingskontor.   

– Vi kunne virkelig se hvordan Jesu kjærlighet og store nåde preget Ahmeds oppførsel. Han leste Bibelen sammen med oss, og lærte å leve som en sann Jesus troende, sier en av veilederne ved oppfølgingskontoret.

Tidlig i sommer ringte Ahmed for å fortelle hva som var skjedd med han:

– På grunn av at jeg gradvis mistet synet, spurte jeg min datter om hun kunne lese høyt i Bibelen for meg. Da hun gjorde dette, ville hun at jeg skulle forklare skriften for henne. Etter en stund tok hun imot Jesus som sin frelser.  Min kone la merke til forandringen som skjedde med vår datter etter at hun tok imot Jesus. Hun lyttet til oss når vi leste i Bibelen og når vi så på TV-programmene på Miracle Channel. Det tok ikke lang tid før min kone også begynte å stille spørsmål og tok imot Jesus som sin frelser. Nå takker jeg Herren for at jeg har blitt så svaksynt. Jeg mistet synet mitt, men jeg vant familien min for Jesus!

I løpet av årets første 6 måneder var det 3725 arabiske TV-seere som tok imot Jesus som sin frelser gjennom Miracle Channelo og over 12 millioner hits  ble målt på  Miracle Channels nettsider og på sosiale medier.

Her kan du bli en fast støttepartner av Miracle Channel.  Du kan også gi engangs gave. Husk å øremerk gaven med Miracle Channel.  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter