Prestefamilien som kom til tro

En av vår evangelister kommer fra en fjellandsby langt oppe i Himalaya. Her er hsitorien om hvordan hans hindu prestefamilie kom til tro.

«Jeg ble født inn i en hindu prestefamilie. Mine forfedre var prestene i tempelet. En gang i uken pleide vi å ha en Puja tilstelning i huset vårt (sammenkomst med tilbedelse og ofring til gudene). Da jeg skulle begynne i 8. klasse, måtte jeg flytte til min onkel. Han var en pastor, og ved å bo i hans hus lærte jeg om Frelseren og evigheten. Etter hvert som jeg lærte mer om Jesus, stoppet jeg med ritualene jeg hadde lært hjemme. Jeg gikk sjeldnere og sjeldnere på familie pujaene.

 

På grunn av mitt opprør, ble faren min sint og skjente på meg hver gang jeg ikke ville delta, og han tvang meg til å komme og være med.  Vår relasjon ble fylt av bitterhet. Jeg forlot hjemmet mitt for godt for å bo hos min onkel. I løpet av de neste fem årene gikk jeg på møter i kirken, men jeg hadde ikke tatt imot Jesus som min frelser. Bitterheten mot min far holdt på å spise meg opp.  Men i 2009 fikk min far hjerteinfarkt og svevde mellom liv og død. Jeg begynte å be for han, og etter en måned ble han bedre. Men på grunn av en hjerneblødning hadde han mistet hukommelsen. Jeg fortsatte å be, og sakte men sikkert fikk han igjen hukommelsen. Som følge av bønnene mine tok hele familien min imot Jesus som sin frelser, inkludert meg selv!

Min far fikk leve i syv måneder til. Og det var utrolig å få oppleve hvordan bitterheten ble snudd til fred og sorgen til glede. Jeg vet at faren min og familien min ble frelst gjennom bønnene mine. Men etter at faren min døde, begynte landsbyen å forfølge familien vår. Vi ble boikottet sosialt. Ingen besøkte oss på mange måneder.  Men nå har Herrens herlighet kommet til landsbyen vår, og to familier er blitt kristne. Nå tjener jeg Herren i Himalaya regionen og går til stammer som ennå ikke har hørt evangeliet.»

Ønsker du støtte misjonsarbeidet til Troens Bevis med en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter