Sender ut 120 nye evangelister etter vellykket misjonsturné

Etter en omfattende misjonsturné vil Troens Bevis sende ut nærmere 120 evangelister i India. Turnéen avsluttes lørdag kveld med direktesending fra Sarons Dal på Kanal 10.

Denne høsten har Troens Bevis Verdens Evangelisering besøkt 27 av landets menigheter under misjonsturnéen «Generasjoner for Nasjoner». Hensikten med turnéen har vært å tenne opp en ny brann for å nå verdens 3 milliarder unådde med evangeliet.   

 – Siden Troens Bevis startet sin virksomhet i 1964 har misjonskulturen i Norge endret seg. Det er mindre snakk om misjon generelt, og tradisjonen der de yngre generasjonene blir introdusert til misjon i landets søndagsskoler er i ferd med å forsvinne, forklarer Glenn Tønnessen, administrativ leder for Troens Bevis.

Ved at både Kari og Rune Edvardsen og evangelist Hans Martin Skagestad var med på misjonsturnéen, har tre generasjoner fra Troens Bevis vært representert på møtene. Kari Edvardsen bidro blant annet med historier fra hvordan hun og Aril Edvardsen opplevde kallet de fikk da de selv var i slutten av tenårene.

– Verden ble litt annerledes for oss. Vi var både nybakte foreldre og nyfrelste, mintes Kari mens hun fortalte om hvordan hun og Aril først fikk misjonskallet.

– Fra å ha som mål å kjøpe en platespiller og ligge på sofaen for å høre på musikk, fikk Aril i løpet av kort tid et kall til å nå hele verden med evangeliet. Vi begynte med å støtte én innfødt evangelist i Brasil, og snart ble det 10, fortalte hun.

Misjonsturnéen har ført til nesten 400 nye partneravtaler.  Dermed kan Troens Bevis sende ut og underholde omtrent 120 nye innfødte evangelister i India. I dag underholder Troens Bevis godt over 1300 innfødte evangelister, de fleste av dem i Sørøst-Asia.

Turnéen blir offisielt avsluttet med en direktesending fra Sarons Dal på Kanal 10 lørdag kveld kl.18:30 til kl. 20:00, med reprise samme kveld.

– Før lørdagens finale har vi etter 27 møter nesten nådd målet økonomisk, men er noe fra målet i antall partnere, forklarer Glenn Tønnessen.

Rune Edvardsen, som delte opp turnéen med en kampanje i Nepal i begynnelsen av oktober, er også fornøyd med resultatet.

– Takk til alle på teamet som har vært med og skapt misjonshistorie på denne turnéen. Vi skal være mer frimodige ved å inspirere for misjonsinnsats i Norge! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter