I dag vil jeg hedre min Bestefar

Les hvordan Aril Edvardsens barnebarn minner sin bestefar åtte år etter hans bortgang

 I dag vil jeg hedre livet til min bestefar Aril Edvardsen. Dette blir nok litt personlig, men det får våge seg.

Ja det er åtte år siden han gikk bort i dag å det er selvfølgelig tungt og man kjenner stadig på sorgen. Men på samme tid må jeg bare takke for alle de 29 årene jeg fikk ha Bestefar hos meg. Han var for mange Evangelisten Aril Edvardsen. Men for meg vil han alltid først å fremst være bestefar.

Når årene nå har gått og jeg har fått lov å ta del i det han en gang startet for 50 år siden, må jeg bare bøye meg i støvet. Kanskje ikke først å fremst for at han klarte å bygge opp Troens Bevis og Sarons Dal sånn menneskelig sett. Men for hans lydighet til Gud. Han gav aldri opp. Han stolte 100% på det Gud hadde vist han. Han brukte timer hver dag i bønn. Han skrev 66 bøker som mange av de kanskje er mer aktuelle i dag en da de ble utgitt. Han reiste ut til alle verdens bauer og kanter. Den unge country gutten tok det på alvor og gjorde som Gud sa. Det ble suksess, uten tvil.

Han er til stor inspirasjon den dag i dag, og jeg lærer masse av han fremdeles selv etter at han har reist hjem til himmelen. Tenk på alle de millionene som han har ført til Gud. Nå har han truffet de alle sammen igjen i himmelen. Det er utrolig å tenke på.

Noen måneder før han døde salvet og velsignet han meg og min kone Kathrine for at vi skulle få en sønn. Han sa at dette var noe Gud hadde fortalt han at han måtte gjøre. Vi fikk en sønn som Bestefar Aril aldri fikk møte her på jorden. Men vi tror at en dag skal de møtes, i himmelen.

Helt siden jeg var en liten gutt har jeg sagt at hvis jeg får en sønn så skal han hete Ariel. Vår førstefødte sønn heter Ariel og han er i dag et syv år gammelt mirakel og gave fra Gud. Dagene etter Bestefars død sto det med store bokstaver i de største avisene GUDS LØVE. Jeg har senere fått vite at navnet til min sønn Ariel betyr nettopp GUDS LØVE. Tilfeldig? Det tror jeg ikke.
Så med dette vil jeg hedre livet ditt Bestefar.

Kallet er fortsatt her.
Jan Aril.



 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter