Misjonsbasen i Sarons Dal må berges

Vi har utsatt dette i flere år, men dagen har nå kommet da vi må be om hjelp til å berge Sarons Dal Hallen, sier Glenn Tønnessen, administrerende leder i Troens Bevis.

– Taktekkingen har nemlig begynt å smuldre opp i kantene og regnvann trenger inn.

Glenn Tønnessen er selv utdannet bygningsingeniør og var med en takentreprenør opp på taket nå i vår. Dommen er entydig. Vann har allerede trengt inn og ned i isolasjonen i takkonstruksjonen og det lekker synlig flere steder.

 – Ingenting er viktigere for en bygning enn at taket er tett. Det må altså omgående legges ny takpapp på hele hallen for å berge den for tiårene som ligger foran oss, sier Tønnessen.

– Bibelskolen, som stod ferdig med første byggetrinn i 1967, er i samme situasjon. Her må det også legges nytt tak.

Sommerstevnet i den store Sarons Dal-hallen er veldig viktig for å holde misjonsilden brennende. Her treffer Troens Bevis mange av sine partnere og det rekrutteres nye misjonsvenner, både unge og gamle. Bare under Stevnet i sommer ble det samlet inn midler til å sende ut 65 nye evangelister i Himalayaområdet, Bhutan og i Ghana.

Den første primitive møtehallen for 2000 mennesker ble reist i Sarons Dal før Stevnet begynte 31. juli 1965. Elleve år etter, akkurat tidsnok til Stevnet, overbygges denne hallen av den store Sarons Dal-hallen som er der i dag. Den rommer møtehall, kontorer, TV-studio mm. Sarons Dal-hallen er avgjørende i  dag for Stevne- og misjonsarbeidet.

Med frimodighet spør Troens Bevis derfor om hjelp til å holde vannet ute og berge misjonsbasen Sarons Dal.

– Vi ønsker jo ikke å bruke misjonsmidlene til dette og derfor spør vi nå om ekstra gaver som kan gå til dette formålet, sier han.
 Troens Bevis går nå ut og utfordrer 2000 av våre partnere til å gi en engangsgave på kr. 500,-.  Da er vi i mål.

Dersom du er en av de mange som har hatt glede av hallen i Sarons Dal, enten gjennom Stevnet og konserter eller  andre aktiviteter,  er vi også frimodige og spør om du kunne tenke deg å være med på å støtte reparasjonen med 500 kroner.

For å gi en gave, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter