Vekkelsesteltet fortsetter med møter etter Stevnet

Vekkelsesteltet som ble brukt som musikk-kafè under Stevnet, fortsetter med kveldsmøter fra mandag i Sarons Dal.

Mona og Per Harry Selseng forteller at de fortsetter med møter i Vekkelsesteltet i Sarons Dal fra mandag 18. juli kl. 19:00, og i utgangspunktet en uke fremover.  Vekkelsesteltet har hatt møter ved Opofte industriområde tidligere i sommer, men har vært utlånt til Sarons Dal under Stevnet. Nå håper datter og svigersønn av Aril Edvardsen at teltet kan være med på å vekke opp kristne til å satse på evangelisering.

 

– Det hele begynte med at Per Harry fikk en fornyelse for ett år siden under møtet med Carl-Gustaf Severin under Stevnet.  Vi ble vekt opp og vil at andre også skal få oppleve det vi har opplevd. Vi tror at vekkelse går ut døra, og ikke inn døra.

Mona forteller at ideen til vekkelsesteltet kommer fra Aril Edvardsen.

– Pappa kjøpte et telt i 1962 som han kalte «Vekkelsestelt». Det satte han først opp på Bjerkreim. Det er veldig gøy å oppleve at folk som var med på pappas første teltmøter på Bjerkreim har tatt turen til Opofte. De var folk som spilte i band med han. Det var veldig gripende, og det satte vi veldig stor pris på.

Mona og Per Harry har også hørt at det har vært eldre på Opofte som har bedt om vekkelse i bygden sin i mange år. De mener at det ikke er tilfeldig at stedet, som er et knutepunkt mellom Kvinesdal, Lista og Flekkefjord, ble valgt til den første kampanjen i vår. De har også fått høre at historien vil ha det til at det i sin tid var en rasteplass for Olav Den Hellige da han reiste gjennom Norge for å kristne landet. Med andre ord, et symbolsk sted å starte en virksomhet som de håper vil ta dem til flere bygder og byer etterhvert.

– Det er fint om folk blir frelst, og folk har blitt frelst, men hovedhensikten i første omgang er å vekke opp de kristne, understreker Mona og Per Harry.
Taler på møtene er Henning Gustavsen. Lokale sangkrefter deltar.
Den 12. august drar Vekkelsesteltet videre til Bryne og Klepp og settes opp ved gamle Thu skole. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter