Maria Hognestad på web-tv og Kanal 10 i kveld

Onsdag kveld den 13. juli er det konsert med Maria Hognestad i Sarons Dal hallen. Denne konserten sendes direkte på Kanal 10 og over Troens Bevis sin nett side.

Marie Hognestad har skrevet musikk siden 14-årsalderen. I flere år har hun vært tilknyttet Ungdom i Oppdrag, og var i den sammenhengen med i bønnehuset Restore 24/7 som hadde kontinuerlig bønn og lovsang mellom 2010 og 2012. CD-en «Bøy kne» kom i 2011 og Byrdeletteren i 2015.

Hognestad er oppvokst i en kristen familie. En stund opplevde hun at hun trengte å lære mer om korset fordi hun manglet takknemlighet for det Jesus hadde gjort for henne. Det ble til at hun begynte med å lese Jesaja 53 og mediterte over det.

– Jeg husker at jeg et par ganger gjorde ting som jeg syntes det var forferdelig at jeg hadde gjort. Jeg visste at jeg ikke kunne gjøre noe med det, og fikk oppleve at det finnes et mirakel som heter tilgivelse, sier hun. Resultatet av bibelmeditasjonen ble sangen «Du bar hver en byrde», forteller hun til dagen.no

Hun har sunget i barnekor og skolekor, gått på musikkskole og lært å spille gitar av sin mor før hun begynte med lovsang som tenåring. I Australia fordypet Marie Hognestad seg i lovsang på Hillsongs bibelskole i et par år før hun vendte tilbake til pinsemenigheten sin i Vestby, sør for Oslo for å være lovsangsleder der.

Nå har hun vært i Ungdom i Oppdrag i fem år, og bor i nærheten av hovedbasen til Ungdom i Oppdrag i Norge på Grimerud ved Hamar. Som de andre UIO-erne har hun egne støttepartnere og lever forøvrig av å lede lovsang og å selge plater.

Se konserten direkte kl. 22:00 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter