Ønsker velkommen til Stevnet i Sarons Dal

Med overraskende tidlig innrykk av Stevnegjester og campingvogner ønsker Troens Bevis velkommen til 9 flotte dager i Sarons Dal fra 9. til 17. juli.

– Det har vært et utrolig tidlig innrykk av campingvogner denne uken, forteller Stevnekontorer i Sarons Dal. Der har de jobbet for fullt med de siste forberedelsene til inntoget av Stevnegjester og deltagere.

 Til sammen er det plass til 350 campingvogner og telt på campingområdet i Sarons Dal. Det er blitt jobbet iherdig med å gjenopprette herjingene etter stormen Synne før jul, og alt er nå klart for årets Stevne start.

– Totalt sett har vi 400 medarbeidere som er med å avvikle Sommerstevnet. Det er alt fra parkeringsvakter til kjøkkenhjelp og medarbeidere på Planetene, forteller Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis.

Han kan også fortelle at de forventer anslagsvis 7000 besøkende i løpet av Stevneukens 9 dager.

– Det pågår fremdeles siste øyeblikks påmeldinger, men vi anslår også at det blir rundt 1000 barn og unge på Planetene i år, legger han til.

– Vi også fått med oss flere av de store forkynnerne i Norge og Sverige, i tillegg til et flott lovsangsteam gjennom hele uken.

Kveldskonserter
I tillegg til møter og seminarer blir det tre kveldskonserter kl. 22:00 på lørdag, mandag og onsdag. De dagene det ikke er konsert blir det Musikk-kafé i teltet ved badeannlegget etter kveldsmøtene.
Nytt i år er også et bønnetelt som er åpent 24 timer for dem som ønsker å benytte seg av det.

Se stevneprogrammet her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter