Vietnamesisk familie fant lykken

Thi Kim Huongs familie i Vietnam var travelt opptatt av jobb og materialistisk fremgang.  De hadde lite tid for hverandre. Men da familien takket ja til å bli med på møte, fikk de mer på kjøpet enn de hadde forventet.

– Vi brukte ikke tid på hverandre som familie. Vi jobbet hele tiden. Familielivet vårt var egentlig ganske trist, forteller Thi.
Den vietnamesiske buddhist-familien er en av flere tusen som er blitt berørt av evangeliet gjennom Troens Bevis sine innfødte evangelister de siste månedene. Fra desember til juni i år har 3775 vietnamesere kommet til tro som følge av virksomheten til de 30 evangelistene som får støtte i Vietnam fra Troens Bevis partnere.

– Etter å ha gått i menigheten i noen måneder forstod jeg at jeg trenger Gud, at familien min trenger Gud, sier Thi. –Vi trenger alle Jesus som vår frelser.

– Men etter at vi tok imot Jesus, har vi lært å vise kjærlighet overfor hverandre og for vår datter. Vi bruker mer tid på å snakke sammen. Jeg føler meg veldig lykkelig nå, legger hun til.

Troens Bevis er også i ferd med å sende ut 10 nye innfødte evangelister i Vietnam. Beløpet som evangelistene blir sponset med, varierer fra land til land, og den lokale valuta verdien. Men et kjapt regnestykke gjør det klart at Vietnam er et av de rimeligere land å drive evangelisering i.
Glenn Tønnessen, administrerende leder i Troens Bevis, gjør et kjapt regnestykke.

– 30 Evangelister i 6 mnd: 112 500,- inkl. administrative kostnader. Hver frelst sjel koster: 29,80,- inkl. administrative kostnader. Hver hundrelapp har i denne tidsperioden gitt ca. 3,35 frelste sjeler.
Nå håper han at de flotte resultatene som Troens Bevis for øvrig ser fra hele sin storsatsning i Sørøst-Asia vil hjelpe til med å få inn støtte til 500 nye evangelister innen jul, med det første fremstøtet, en tredjedel nye evangelister, under Sommerstevnet.
Thi avslutter sin historie med å tilføye:

– Det neste steget for oss var å ta Brevkurset «Det Nye Liv» (fra Troens Bevis). Det er nødvendig for oss som nye troende å få en grunnleggende innføring i den kristne tro. Det hjelper oss å leve ut det nye livet i troen på Jesus, og å dele evangeliet med andre. Tusen takk til alle som har gjort dette mulig for oss!

Ønsker du å være med å støtte misjon gjennom Troens Bevis, kan du klikke her.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter