EM-finalen i fotball vises i Sarons Dal

EM-finalen i fotball vises på storskjerm i Sarons Dal søndag kveld, sier Stevnesjef Sten Sørensen.

– Vi vet at mange er interessert i EM i fotball. Derfor ønsker vi å legge til rette for at ingen trenger å velge fotballkampen til fordel for kveldsmøtet i Sarons Dal søndag kveld. Man kan velge begge deler, sier den fotballinteresserte Stevnesjefen fra Lyngdal.

– Jeg har fått med meg de aller fleste fotballkampene siden EM begynte, og det vil jo være trist om man skulle gå glipp av selveste finalen. Derfor går vi ut med dette tilbudet til lokalbefolkningen i Lister og nærområdene som tar dagsturer til Sarons Dal under stevneuken. Kom til Sarons Dal og få med dere finalen i fotball på storskjerm, sier Sørensen. Han lover god stemning i hallen.

Det er misjonsleder og evangelist Rune Edvardsen som taler under kveldsmøtet i Sarons Dal på søndag. Den kjente lovsangslederen David André Østby synger og leder i lovsang.
Stevnet begynner lørdag kveld med tale av Egil Svartdahl. Også den kvelden vil David André Østby stå for sangen.

– Nå venter vi storinnrykk til Sarons Dal fra lørdag av og fram til søndag den 17. juli. Vi forventer rundt 7000 stevnedeltakere disse dagene. Nå arbeider daglig rundt 50 ansatte, sommervikarer og frivillige for å ta godt imot alle besøkende.

– Det er påmeldt rundt 900 barn til sommerstevnet. Vi gleder oss over alle som vil besøke Sarons Dal under stevneuken. Vi skal gjøre vårt beste slik at dagene blir fullt opp med gode opplevelser for mennesker i alle aldre, avslutter Sten Sørensen.

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter