Sommerstevnet og Planetene får fast støtte fra kommunen

Etter en åpen søknad til Kvinesdal kommune har Stevnet og Planetene fått tildelt en årlig støtte på 75 000 kroner.

– Jeg fikk nettopp en gledelig telefon fra ordfører Per Sverre Kvinlaug i Kvinesdal Kommune. Han kunne opplyse at vi er tildelt en fast årlig støtte på 75.000 kroner fra Kvinesdal kommune, forteller Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Tidligere i år var Rune Edvardsen og Glenn Tønnessen i møte med kommuneledelsen med spørsmål om muligheten for en økt årlig faststøtte til Stevnet og Planetene. Stevnet har i en periode mottatt 35,000 kroner i årlig støtte fra kommunen.

Glenn Tønnessen er takknemlig for vedtaket. Hvert år er det en rekke barn, unge og voksne fra distriktet som deltar på Stevnet og Planetene.  I tillegg benytter også Stevnedeltagere fra hele landet seg av Handelsstandens ytelser og andre servicetilbud i Kvinesdal.

– Ordføreren berømmer vår virksomhet og forteller at det er det største på arrangementsiden som skjer i Kvinesdal kommune, kun Norway Rock har i sin tidligere storhetstid vært tilsvarende. I Sarons Dal setter vi stor pris på det gode samarbeidet med kommunen. Det er når vi er med på å løfte hverandre av vi blir sterke, legger Tønnessen til.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter