Jesus to the Nations er avlyst

Mandag morgen ble beslutningen om å avlyse ungdomsfestivalen Jesus to the Nations tatt. Antall påmeldte var betydelig lavere enn tidligere, og styret for festivalen så det ikke som mulig å gjennomføre festivalen på en måte som ga deltakerne det de hadde kommet for. Nå tilbys YouthPlanet til redusert pris som et plaster på såret for ungdommene som var påmeldt.

På mange måter lå mye til rette for at festivalen i Sarons Dal skulle bli en ny høydare. Øystein Gjerme og hans lovsangsteam fra SALT Bergenskirken var headlinere. På scenen skulle også kjente travere som Helge Flatøy, Hans Martin Skagestad og Gino Bless & Sowdiak stå. Men slik ble det ikke. Flere av ungdomsarbeidene som har pleid å komme på JTN meldte av forskjellige grunner forfall, og antall deltakere som stod igjen var ikke nok til å kjøre festival.

JTN går inn i Sommerstevnet
Årets JTN var tenkt som den siste festivalen i vanlig format. I tillegg til misjonsfestivalen arrangerer Troens Bevis Sommerstevnet med Planetene for barn og ungdom. Her samler vi over 1 000 barn og ungdommer hver sommer, og opplegget er kjent som noe av det beste som tilbys for barn og ungdom i stevnenorge. Dette ville og vil vi bygge videre på.

Fra 2017 flyttes ressursene fra JTN inn i Planetene for å gjøre opplegget for ungdomsskole og videregående skole enda bedre. I stedet for å satse på to arrangementer for samme målgruppe, satser vi fremover kun på Planetene. Vi tror dette vil gi ungdommene som kommer til Sarons dal en enda bedre opplevelse, samtidig som det sparer både menneskelige og økonomiske ressurser.

Valg av navn og konsept er ikke helt kommet på plass, men allerede i år tilbys en camp alá JTN for de eldste deltakerne på YouthPlanet. Nå gleder vi oss til å videreutvikle ideene og ta med det beste fra JTN inn i YouthPlanet.

Et plaster på såret
Vi kan ikke annet enn å beklage til ungdommene som hadde gledet seg til årets Jesus to the Nations, men vi ønsker å gi dem et plaster på såret. Vi tilbyr dem å delta på YouthPlanet, 11.-15. juli, til en redusert pris. Da får de en smakebit av hvordan Troens Bevis’ videre satsning på ungdommer ser ut. Velkommen til Dalen!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter